Implanturi mamare MENTOR®, cea mai bună alegere

BUCURESTI - 6 octombrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Tehnologia avansată de implant mamar a îmbunătățit opțiunile medicilor chirurgi de a crea rezultate cu aspect natural și de lungă durată. Prin urmare, operația de implant mamar are cel mai ridicat grad de satisfacție al pacienților din orice procedură cosmetică.

Despre implanturile mamare siliconice MENTOR®

Implanturile mamare siliconice MENTOR® prezintă două tehnologii inovatoare: MemoryGel® și MemoryShape®. Implanturile mamare siliconice MemoryGel® redau o senzație de moale și se simt foarte naturale, folosesc gelul coeziv exclusiv Mentor și sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și profile. Implanturile mamare siliconice MemoryShape® au proiecție și performanță foarte bune, sunt în formă de lacrimă și pot crea aspectul dorit cu rezultate de lungă durată.

Aceste implanturi sunt fabricate din cea mai recentă generație de silicon medical și sunt disponibile în diferite forme, mărimi, profile, texturi și proiecții. Acestea vin preumplute cu gelul siliconic creat de MENTOR, un material formulat unic pentru a imita senzația naturală și consistența țesutului mamar normal. Acest gel nu este nici lichid, nici semilichid și este mai degrabă un gel coeziv fabricat pentru a asigura elasticitate adecvată și integritate maximă. Sunt disponibile două forme de implanturi: implantul rotund și implantul mamar anatomic sau în formă de lacrimă. 

În funcție de o combinație de factori, Dr. Alin Bortolini ar putea recomanda unul dintre aceste implanturi pentru a oferi aspectul dorit. Anatomia, forma și dimensiunea sânului și alți factori joacă un rol important în alegerea implantului corect. 

Diferența între cele două implanturi mamare siliconice constă în forma lor. Implantul rotund are, după cum sugerează și numele, o formă rotundă, în timp ce implantul anatomic este în formă de lacrimă; mai îngust la polul său superior și mai lat în partea de jos. 

Despre implanturile mamare saline MENTOR®

Acest tip de implant oferă o senzație mai fermă în comparație cu implanturile umplute cu gel, deoarece folosește o soluție salină sterilă similară cu fluidul corporal.

Implanturile saline MENTOR sunt umplute cu apă salină sterilă, o soluție care seamănă foarte mult cu fluidele noastre corporale normale. Implanturile sunt livrate goale și inițial nu conțin această soluție. Odată ce medicul chirurg plasează implanturile în timpul intervenției, le umple cu ser fiziologic pentru a atinge dimensiunea dorită a sânilor. Tubul de umplere este apoi îndepărtat, iar implantul se sigilează automat. Implanturile saline MENTOR sunt disponibile într-o mare varietate de dimensiuni, forme și proiecții pentru a se potrivi fiecărei nevoi.

Care sunt avantajele implanturilor mamare MENTOR?

- Implanturile mamare Mentor reprezintă una dintre cele mai renumite mărci de profil din lume.

- MemoryGel® este o tehnologie inovatoare pentru implanturile mamare siliconice.

- Sâni mai plini și mai fermi, mai ales în cazul unui piept plat sau în cazul atrofiei sânilor după terminarea perioadei de alăptare.

- Rezultate excelente dacă sunt utilizate pentru reconstrucția sânului cu implant după o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea cancerului de sân.

- Rezultatele sunt evidente aproape imediat după operație.

Toate implanturile mamare MENTOR® beneficiază de politica gratuită de înlocuire valabilă pe întreaga perioadă de viaţă a pacientei. O asigurare pe viaţă, fără costuri suplimentare.

Și tu meriți un corp bine proporționat, cu sâni atractivi, plini și fermi. Programează o consultație cu Dr. Alin Bortolini, în cadrul Be Perfect București, pentru a afla mai multe despre implanturile mamare MENTOR®.