Implanturile dentare

BUCURESTI - 19 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Când întâlnești oameni noi, ai doar o singură șansă la o primă impresie. Așadar, de ce să nu o transformi într-un moment memorabil cu un zâmbet frumos și sănătos? Cu ajutorul tehnologiei recente și a experienței medicilor specialiști în stomatologie cosmetică, Clinica Stomatologică Soladent București poate oferi pacienților săi un aspect mai plăcut din punct de vedere estetic prin efectuarea unei operații pentru implant dentar. Nu mai trebuie să te simți stânjenit sau nesigur într-un cadru social, atunci când râzi sau când zâmbești!

Înainte de implanturi dentare

Cu mult înainte de intervenția chirurgicală a implantului dentar, singurele opțiuni disponibile celor care aveau dinții lipsă erau protezele mobile și punțile clasice dentare. Aceste dispozitive dentare anterioare erau incomode și ofereau un aspect nefiresc, pacienții suferind de alterări ale vorbirii și dificultăți în masticație și deglutiție.

În plus, atunci când era purtată peste dinții naturali, puntea sau proteza dentară se putea deteriora în timp, fiind nevoie adesea să fie înlocuită atunci când nu se mai potrivea corect peste dantură. Acum, odată cu noile tehnologii în stomatologie, pacienții cu implanturi dentare la Clinica Stomatologică Soladent București se pot bucura de zâmbete puternice și funcționale cu aspect natural 

Ce reprezintă un implant dentar?

Un implant dentar este un dispozitiv steril realizat din titan care acționează ca o rădăcină și la finalul intervenției, este acoperit de un dinte artificial. Odată ce implantul este fixat în gingie, acesta se integrează în osul natural al maxilarului, oferindu-i un plus de rezistență și suport.

Implanturile dentare din titan permit pacienților să-și continue activitățile zilnice fără griji. Implanturile dentare oferă o soluție permanentă și eficientă, spre deosebire de protezele mobile și punțile clasice dentare.

Pentru a face procedura mai puțin stresantă, pacienții pot fi sedați în timpul tratamentului. Anestezierea la Clinica Stomatologică Soladent București se poate face fie prin inhalosedare cu gaz ilariant – rapidă, fără reacţii adverse şi nedureroasă, fie prin injectarea intravenoasă a unei substanţe calmante, care face posibilă realizarea mai multor tratamente dentare într-o singură şedinţă.

Astfel, un zâmbet puternic și funcțional este la îndemână fiecărui pacient care alege Clinica Stomatologică Soladent București. Informații suplimentare sunt disponibile pe site-ul clinicii. Te încurajăm să ne contactezi pentru a programa o întâlnire, timp în care putem discuta despre opțiunile tale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/top-on-web-srl/implanturile-dentare