Implanturile dentare Megagen

BUCURESTI - 18 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Implanturile dentare MegaGen îți prelungesc sănătatea, îți protejează fericirea, îți îndeplinesc visele și, cel mai important, îți păstrează zâmbetul sănătos și frumos pentru mult timp.

Implanturile dentare, cel mai bun mod de a înlocui dinții lipsă și de a-ți readuce zâmbetul

Implantul dentar constă dintr-un șurub mic din titan, care este plasat în maxilar pentru a acționa ca o rădăcină fixă și permanentă. În timpul procesului de vindecare, acest șurub se integrează cu osul din jur (printr-un proces cunoscut sub numele de osseointegrare) pentru a crea o fundație puternică și de durată, care poate fi apoi utilizată pentru a susține o coroană dentară, o punte multiplă sau o proteză fixă.

Pe baza dovezilor științifice din ultimii 30 de ani, implanturile dentare au devenit prima opțiune de tratament pentru pierderea dinților. În plus, dezvoltarea de noi materiale de regenerare și datorită progreselor în tehnologia digitală, implanturile dentare pot fi acum folosite pentru orice pacient cu orice afecțiune dentară.

Implantul dentar se comportă ca un dinte natural 

Întrucât implanturile dentare funcționează la fel ca dinții naturali, poți mușca și mesteca confortabil, fără disconfortul protezelor obișnuite. Implanturile te ajută, de asemenea, să îți protejezi dinții naturali și să îți păstrezi maxilarul sănătos.

Plasarea implantului dentar

După anestezia locală, implantul dentar este plasat în zona dintelui lipsă. Perioada de vindecare după introducerea implantului variază de la 2 săptămâni la câteva luni, în funcție de starea pacientului si de tipul implantului folosit.

Un bont și o coroană temporară pot fi plasate pe implant în momentul operației. Dacă diagnosticul arată că plasarea implantului nu poate fi realizată, de exemplu, din cauza faptului că dintele lipsește de prea mult timp și osul maxilarului s-a retras, acesta poate fi plasat doar după o procedură specială de adiție de os.

Plasarea bontului

Bontul este elementul de legătură dintre coroană și implant. Acesta este plasat implantului în timpul sau după perioada de vindecare, în funcție de stabilitatea implantului și de integrarea treptată cu osul din jur pentru a crea un fundament puternic și de durată.

Plasarea coroanei

Laboratorul stomatologic folosește o amprentă a implantului pentru a realiza coroana potrivită cu estetica dinților naturali.

Cu implantul dentar MegaGen, îți poți recupera dinții și poți zâmbi din nou chiar din ziua intervenției!

De ce implanturile dentare MegaGen?

MegaGen are o istorie bogată în dezvoltarea de soluții inovatoare pentru implanturi pentru a oferi performanțe chirurgicale superioare și a devenit rapid unul dintre cei mai importanți producători mondiali de sisteme de implanturi dentare. Ascultând și lucrând cu profesioniștii din domeniul stomatologiei din întreaga lume, MegaGen, în mod constant, inovează, cercetează, dezvoltă și creează soluții noi dentare.Sistemele de implant MegaGen oferă o serie de soluții pentru a rezolva fiecare afecțiune dentară, aducând cel mai bun și cel mai eficient rezultat pentru pacient.Pe baza rezultatelor clinice extinse, noile protocoale MegaGen permit pacienților să își recupereze zâmbetul mai repede ca oricând.

Profită acum de oferta VelvetDental și fă-ți o programare la numărul de telefon 0728326438!