Îndrăznește să visezi pe noile saltele complet circulare Auping Evolve

BUCURESTI - 4 august 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Fiecare persoană este diferită și fiecare corp este diferit, prin urmare sunt necesare soluții personalizate pentru dormit. Dormi mai bine pe o saltea adaptată corpului tău. Exact așa cum îți dorești și exact așa cum meriți.

Noile produse complet circulare Auping Evolve: salteaua Evolve I, salteaua Evolve X și salteaua Evolve Y sunt gândite să se muleze pe individualitatea specifică, să protejeze mediul înconjurător și să asigure lucrul valoros după care toți tânjim: un somn mai bun și odihnă excelentă.

Salteaua Auping Evolve a căștigat Premiul German de Sustenabilitate

Auping este unul dintre câștigătorii categoriei „Household/Living” și a primit titlul „Produsul Anului 2021” pentru salteaua sa complet circulară Auping Evolve.

„Ne-am angajat să ajutăm la crearea unei lumi sustenabile, sănătoase și sigure pentru generațiile viitoare. De aceea, ne-am propus să oferim o gamă de produse complet circulare până cel târziu în 2030. Cu salteaua Auping Evolve facem un pas mare în această direcție. Suntem foarte bucuroși că am câștigat acest premiu de sustenabilitate. Premiul confirmă angajamentul nostru de a încuraja în continuare utilizarea durabilă a materiilor prime și de a fi un model pentru alte companii", a declarat Jörg Cieslak, Country Manager Auping Germany.

Noua gamă Auping Evolve, soluție sustenabilă pentru dormit 

Salteaua Auping Evolve I face parte din gama de saltele complet circulare Auping. Salteaua are o distribuție uniformă a zonelor de confort, iar acest lucru face ca Auping Evolve I să fie potrivită pentru persoanele ale căror umeri, talie și șolduri au aproximativ aceeași lățime. Adică zonele de confort pentru umeri, talie și șolduri au aproximativ aceeași fermitate, astfel încât corpul tău să se odihnească într-o poziție frumoasă, naturală și confortabilă.

Salteaua Auping Evolve X face parte din gama de produse complet circulare Auping și are o zonă moale pentru umeri și șolduri și un suport mai ferm pentru. Prin urmare, Auping Evolve X este o saltea potrivită pentru persoanele ale căror talie este mai îngustă decât umerii și șoldurile. Acest lucru se datorează faptului că atât zona pentru umeri, cât și cea pentru șolduri în acest tip de saltea sunt puțin mai moi.

Salteaua Auping Evolve Y face parte din noua gamă de saltele complet circulare Auping. Salteaua are o zonă moale pentru umeri, fiind potrivită pentru persoanele ale căror umeri sunt mai largi proporțional cu talia și șoldurile. Pentru Salteaua Auping Evolve Y s-a plasat zona pentru umeri puțin mai adânc decât pentru cea a șoldurilor. În acest fel, umerii tăi se pot scufunda frumos în saltea, fără a experimenta nicio presiune în timpul somnului. De asemenea, îți poți schimba mai ușor poziția în timp ce visezi.

Alege o saltea menită să protejeze mediul înconjurător și să-ți asigure relaxare și un somn mai bun. Vizitele la showroom-ul Auping se realizează doar cu programare. Ne găsești pe str. Puțul lui Zamfir nr. 45-47, București, România.