Invisalign iti pune in evidenta zambetul

BUCURESTI - 14 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Dacă ți-ai dorit întotdeauna să-ți îndrepți dinții, dar nu te încântă aspectul brackeților unui aparat dentar metalic, Invisalign® ar putea fi tratamentul ortodontic perfect pentru tine. Invisalign® este o soluție modernă de îndreptare a dinților care folosește gutiere (alignere) transparente, special personalizate pentru a-ți îmbunătăți zâmbetul unic.

Clinica Stomatologică Velvet Dental București folosește aparatul dentar Invisalign® pentru a transforma zâmbetele a nenumărați pacienți. Cu Invisalign®, poți obține un zâmbet perfect drept, atractiv, fără aspectul inestetic și disconfortul aparatelor dentare tradiționale.

INVISALIGN® VS. APARATE DENTARE TRADIȚIONALE

Un aspect mult mai plăcut

Aparatele dentare tradiționale sunt cunoscute pentru aspectul lor neatractiv. Majoritatea pacienților sunt dispuși să le tolereze, deoarece își doresc acel zâmbet atractiv și strălucitor pe care aceste aparate îi pot ajuta să-l atingă.

Pe de altă parte, Invisalign® este aproape nedetectabil. Pacienții care aleg aparatul dentar Invisalign® se pot bucura de îndreptarea dinților într-un mod practic invizibil.

Menține sănătatea orală

Aparatele dentare tradiționale fac ca obiceiurile de igienă orală să fie mai greu de întreținut. Chiar și cu un efort vigilent, ața dentară și periajul sunt mult mai dificile și nu pot elimina în mod adecvat particulele alimentare dintre dinți și fire.

Invisalign® se îndepărtează cu ușurință și îți permite atât un periaj normal, cât și folosirea aței dentare, astfel încât vei putea să-ți menții o sănătate orală corespunzătoare pe tot parcursul tratamentului.

Mai confortabil

Aparatele dentare tradiționale sunt alcătuite din piese ascuțite de metal care îți pot irita obrajii și gingiile, provocând disconfort și durere. Invisalign® este conceput dintr-un plastic neted, confortabil, care îmbunătățește considerabil confortul pacientului, în timp ce realiniează și repoziționează dinții.

Fără restricții alimentare

Cu aparatele dentare tradiționale, trebuie evitate alimentele dure precum nucile, floricele și bomboanele lipicioase sau tari. Alte alimente precum salata sau semințele se pot bloca cu ușurință în brackeții metalici. Gutierele Invisalign® pot fi îndepărtate atunci când mănânci, ceea ce înseamnă că poți consuma oric aliment dorești.

Ești în căutarea unor medici profesioniști, care să pună pe primul loc sănătatea dentară a pacientului? Programează-te acum la Clinica Stomatologică Premium Velvet Dental București la numerele de telefon: 0728 326 438 sau 0722 453 012!