Jos palaria: 3 tipuri de palarii eveniment pentru nuntile in aer liber

BUCURESTI - 18 aprilie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Acum că sezonul călduros din an a sosit, pălăriile eveniment pentru nunțile în aer liber sunt un accesoriu de nelipsit în garderoba unei pasionate de fashion.

În cele din urmă, a ieșit și soarele pe strada noastră și agenda noastră pare să se înmulțească cu evenimente care mai de care importante. Cu toate acestea, problema apare atunci când suntem surprinse de șirul lung de evenimente (inclusiv nunțile) și de faptul că nu există nici o modalitate de a găsi ceva original pentru fiecare dintre ele.

Dar ceea ce probabil nu știi deja este că aceeași rochie poate să arate diferit în funcție de pălăria care o însoțește. Unele pălării provoacă un aspect al eleganței clasice, altele ajută la crearea unei ținute super-originale și moderne. Dorești ca apariția ta la un asemenea eveniment să transmită prospețimea verii sau ți-ar plăcea, în schimb, un stil mai clasic?

Canotiera Venezia, meșteșugită cu suflet

Canotiera era pălăria tipică a gondolierilor din Veneția, până când Coco Chanel a făcut-o celebră. Astfel acest model de pălărie a fost una dintre tendințele noului model de femeie de atunci.

Canotiera clasică este formată din paie, cu bor mediu, drept și decorată cu o panglică neagră. Cu toate acestea, în zilele noastre este realizată în mai multe dimensiuni, cu o multitudine de ornamente (banda din paiete fine aurii, fundă neagră, flori) și în diferite forme.

Este o pălărie eveniment perfectă pentru nunțile în aer liber și este un complement care nu va lăsa pe nimeni indiferent. O pălărie eveniment clasică, dar originală!

Pentru ocazii se poartă pălăriile din sisal

Pălăriile din sisal cu bor lung reprezintă cea mai bună alegere pentru un eveniment deosebit. Acestea sunt perfecte pentru zilele fierbinți de vară, deoarece servesc ca un scut de protecție împotriva soarelui.

În mod normal, borul pălăriilor are o lățime similară cu cea a umerilor, deși sunt oferite și alte posibilități în funcție de formă, țesătură sau înălțime.

Accesorii de pălării pentru un efect spectaculos

Accesoriile de pălării se adaptează la orice situație, deoarece sunt potrivite atât pentru nunțile de zi, cât și pentru cele de noapte, atât pe timpul iernii, cât și pentru vară. Datorită farmecului și simplității, aceste accesorii de pălării se dovedesc a fi cea mai recurentă alegere printre mirese. În plus, pot fi folosite în diferite poziții și cu numeroase accesorii.

Accesoriile de pălării eveniment oferă un look retro apariției, deși dacă adaugi un element în formă de floare, cu pene naturale și voaletă, acesta va aduce un stil boho-chic. Nuanțele calde-aurii sunt cea mai bună opțiune pentru nunțile pe timp de noapte, întrucât oferă luminozitatea aspectului!

Aceste tipuri de pălării eveniment sunt perfecte pentru viitoarele nunți în aer liber. Nu mai aștepta și intră pe www.jospalaria.com și descoperă o lume a pălăriilor cu poveste, o lume a pălăriilor cu atitudine.