Legătura dintre saltele și durerile corporale

BUCURESTI - 15 septembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cauți un remediu infailibil pentru durerile cronice de spate? Potrivit profesioniștilor din domeniul medical, vindecarea și tratarea durerilor cronice de spate este o sarcină dificilă, chiar dacă afectează milioane de oameni din întreaga lume.

Acesta este motivul pentru care multe persoane sunt în căutarea saltelei perfecte pentru a dormi mai bine și suficient. De fapt, a avea o saltea confortabilă și adaptată corpului tău poate contribui mult la reducerea durerilor cronice de spate și chiar la prevenirea acestora în unele cazuri. 

Saltelele Auping au fost gândite să ofere soluții personalizate de dormit şi să asigure lucrul valoros după care toți tânjim: un somn de bună calitate.

O saltea bună trebuie să te susțină și să-ți ofere fermitatea potrivită

Nu este deloc surprinzător faptul că dormitul pe o suprafață neuniformă și care nu te susține adecvat poate duce la dureri corporale suplimentare. Când corpul tău se scufundă prea adânc în saltea, aliamemtul corporal este afectat și acest lucru te face să te simți inconfortabil în timp ce încerci să dormi.

Interesant este că dormitul pe o suprafață prea fermă poate interfera, de asemenea, cu coloana vertebrală și o poate împiedica să atingă presiunea corespunzătoare. Cu câteva decenii în urmă, medicii recomandau dormitul pe o saltea foarte fermă pentru persoanele care sufereau de dureri de spate. Cu toate acestea, cercetările și studiile recente arată că persoanele care dorm pe saltele foarte ferme au parte de un somn de slabă calitate.

Salteaua Auping, o soluție de somn gândită doar pentru tine

Cea mai bună saltea care oferă soluții profesionale și inovatoare de ameliorare a durerii include o saltea cu mai multe zone de confort și susținere sau o saltea acoperită cu latex natural pentru mai multă rezistență și confort.

O saltea de calitatea superioară are capacitatea de a se adapta formei corpului tău. Conformitatea saltelei permite părților mai largi ale corpului precum șoldurile și umerii să se scufundă în saltea, în timp ce talia și gâtul rămân într-o poziție de somn mai naturală. Acest lucru se întâmplă fără a pune presiune pe alinierea coloanei vertebrale și permite mușchilor să se relaxeze treptat. 

Programează o vizită la showroom-ul Auping și dedică-ți timp pentru cele mai bune sfaturi pentru un somn odihnitor. Acest lucru va permite experților noștri în somn să îți găsească soluții de somn personalizate, gândite doar pentru tine. 

Alegerea saltelei potrivite Auping poate evita dureri de șold 

Saltelele cu mai multe zone de confort și susținere și saltelele din latex sunt o alegere excelentă pentru persoanele care suferă de dureri de șold. Studiile arată că cel puțin 78% dintre persoane se confruntă cu dureri de șold odată cu trecerea vârstei de 50 de ani. 

Saltelele Auping oferă opțiuni de personalizare pentru zona șoldurilor, oferindu-le un sprijin amplu și absorbind orice mișcare pe care utilizatorul o poate face în timp ce își schimbă pozițiile de somn. 

Dormi mai bine și mai sănătos pe o saltea adaptată corpului tău. Acesta este motivul pentru care este o idee bună să investești în soluții inedite pentru un confort maxim, precum sunt saltelele Auping. Pe lângă faptul că alegerea saltelei potrivite Auping te poate ajuta să eviți durerile de spate sau de șold, aceasta este fabricată doardin  materiale naturale de înaltă calitate, pentru ca pielea ta să respire pe tot parcursul intervalului de somn.

Care este cea mai bună saltea de pat pentru tine? Experimentează plăcerea celor mai bune produse destinate somnului din România, de pe https://www.dormi.ro