Lenjerii de pat Auping la Conforter

BUCURESTI - 6 mai 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Auping lucrează de peste 130 de ani cu scopul de a găsi mereu noi modalități de relaxare si odihnă optime. Acest lucru pentru că Auping crede că o lume mai bine odihnită este o lume mai bună. O lume mai frumoasă.

Produsele destinate somnului realizate de Auping sunt foarte variate, de la saltele circulare şi paturi tapițate la lenjerii de pat și cearșafuri cu elastic, toate menite să asigure somn odihnitor de foarte bună calitate. Colecția de lenjerii de pat și cearșafuri cu elastic Auping este acum disponbilă și în magazinul online pe conforter.ro.

O lenjerie de pat de calitate pentru un somn bun

Un somn bun nu este determinat doar de patul și salteaua adecvate; lenjeria de pat și pernele pe care le alegem pentru dormitor joacă, de asemenea, un rol important. La urma urmei, o pernă ar trebui să ne sprijine gâtul și capul într-un mod care să permită relaxarea mușchilor. Lenjeria de pat trebuie să urmeze contururile corpului pentru a evita curenții de aer rece. Împreună, acestea asigură faptul că ne putem trezi simțindu-ne odihniți și plini de energie.

O lenjerie de pat nu numai că oferă mai mult confort, ci creează și o ambianță plăcută în dormitor. Colecția de lenjerii de pat și cearșafuri cu elastic Auping este formată din diferite modele și culori și se potrivește frumos cu cele mai noi tendințe de design și modă de acasă. 

Colecția de lenjerii de pat și cearșafuri cu elastic Auping 

Colecția de lenjerii de pat și cearșafuri cu elastic Auping, acum disponbilă și în magazinul online Conforter, este distinctivă și creează un aspect proaspăt și plăcut în dormitor: de la lenjerii de pat grafice, colorate și moderne la cele simple, elegante, cu detalii rafinate. 

Colecția de lenjerii de pat și cearșafuri cu elastic Auping este realizată din cele mai fine materiale și țesături naturale. Colecția de textile Auping este certificată BCI (Better Cotton Initiative) - un program destinat dezvoltării unei agriculturi responsabile social. Acest lucru pentru că Auping visează la un viitor durabil și la o lume în care nu se irosește nimic și totul este reutilizat pentru generația următoare. De aceea, colecția de lenjerii de pat și cearșafuri cu elastic Auping oferă și un aspect durabil. Ambalajul este realizat din material PET și hârtie certificată FSC tipărită cu cerneală ecologică.

Pentru că fiecare om este unic, şi obiectele de somn şi odihna sunt diferite. Produsele Auping sunt gândite să furnizeze individualitatea specifică şi să asigure lucrul valoros după care toți tânjim: un somn de calitate.  

Experimentează plăcerea celor mai bune produse de somn în România: colecția de lenjerii de pat și cearșafuri cu elastic Auping, acum disponbilă și în magazinul online.