Lenjerii de pat din Bumbac pentru Horeca

BUCURESTI - 7 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

O zi bună începe întotdeauna cu o seară înainte, cu un somn bun. Știm cu toții că o noapte albă în care ne foim întruna este urmată îndeaproape de o zi alimentată cu cafea și lentă în mișcări și gânduri constructive, îndreptându-ne înapoi în pat înainte ca soarele să apună.

O modalitate de a ne asigura că somnul este neîntrerupt este să ne oferim cele mai bune produse pentru zona de dormit. Aceste lucru se traduce prin saltele, lenjerii de pat, plapume și perne potrivite pentru noi. S-ar putea să nu crezi că lenjeria de pat îți poate afecta calitatea somnului, așa că în continuare vom vorbi despre câteva motive pentru care ar trebui să alegi întotdeauna lenjerii de pat confortabile din bumbac pentru a beneficia de toate avantajele unui somn bun și odihnitor.

Care sunt avantajele unei lenjerii de pat din bumbac?

1. Bumbacul este respirabil.

Bumbacul este un material natural, pur, iar acest lucru înseamnă că atunci când este țesut într-un set de lenjerie de pat, face ca materialul să fie respirabil. În fiecare noapte, temperatura corpului tău se schimbă pe măsură ce adormi. Acest lucru duce adesea la o senzație lipicioasă și sufocantă, trezindu-ne căutând cu disperare puțin aer rece.

Bumbacul absoarbe căldura din corpul nostru pe tot parcursul nopții, permițându-ne să rămânem la o temperatură decentă și uscată (studiile arată că transpirăm aproximativ o halbă de transpirație în fiecare noapte).

Pe lângă faptul că ne menține răcoroși vara, lenjeria de bumbac ne va ține de cald pe tot parcursul iernii prin absorbția și păstrarea căldurii corpului. Dacă alegi să dormi în materiale artificiale, cum ar fi poliesterul, acesta îți va absorbi căldura corpului fără să îți ofere o ventilație naturală, astfel încât materialul îți va păstra căldura și tu te vei lupta toată noaptea să te răcorești.

2. Bumbacul este moale pe pielea ta.

Nu există nici o senzație mai bună decât să te scufunzi într-o lenjerie de bumbac proaspătă, curată și plăcut parfumată cu balsamul de rufe preferat.

Dacă ai pielea sensibilă, atunci cu siguranță nu vei dori să o iriți pe parcursul nopții. Bumbacul este natural hipoalergenic, deci are o asociere limitată cu orice alergii și nu va provoca nicio iritare sau mâncărime, îmbunătățindu-ți sigur calitatea somnului.

3. Bumbacul are un grad ridicat de durabilitate

Pe lângă faptul că îți îmbunătățește calitatea somnului, achiziționarea unei lenjerii de pat din bumbac horeca îți poate aduce câteva economii pe termen lung. Poate fi tentant să alegi o alternativă mai ieftină, creată de om, deoarece bumbacul (în special bumbacul de înaltă calitate) are un preț mai ridicat decât materialele artificiale.

Cu toate acestea, merită luat în considerare durata de viață a așternutului tău. Un set de lenjerie de pat din bumbac natural poate dura aproape de două ori mai mult decât orice alternativă creată de om, deci nu va trebui să înlocuiești lenjeria la fel de des.

Pe Conforter.ro aducem o gamă variată de lenjerie de pat din bumbac 100%, pur și simplu pentru că este cel mai bun și pentru că noi toți merităm să avem cel mai bun somn! Oferă-i patului și somnului tău un răsfăț și încearcă un set de lenjerie de pat din bumbac, îți promitem că vei simți diferența.

Pentru un somn bun și odihnitor!