Marirea buzelor prin injectare cu acid hialuronc

BUCURESTI - 1 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Mărirea buzelor cu acid hialuronic este o intervenție cosmetică care oferă pacientelor buze buzele mai mari, mai netede și pline de volum. În prezent, procedurile injectabile cu acid hialuronic reprezintă cea mai frecvent utilizată metodă de mărire a buzelor.

Marire buze prin injectare cu acid hialuronic

Marire buze prin injectare cu acid hialuronic

Există multe tipuri de fillere dermice care pot fi injectate în buze și în jurul gurii. Dar cele mai frecvente fillere folosite sunt produsele care conțin substanțe similare acidului hialuronic. Acidul hialuronic este o substanță naturală care se găsește în organism și ajută la creșterea volumului buzelor. 

Lipofillingul sau injectarea cu grăsime proprie și mărirea buzelor cu implant sunt alte metode de a volumiza, ridica și contura buzele. Dacă aceste metode alternative de mărire a buzelor nu mai sunt utilizate la fel de mult în prezent, acest lucru se datorează rezultatelor care variază și riscului mai mare de efecte secundare.

Utilizările ale procedurilor injectabile cu acid hialuronic

Procedurile injectabile cu acid hialuronic pot îmbunătăți aspectul buzelor adăugând formă, structură și volum. Efectele unei proceduri de mărire a buzelor durează de obicei între 6 și 12 luni. După aceea sunt necesare alte intervenții cosmetice cu acid hialuronic pentru a menține volumul buzelor.

Este sigură procedura de mărire a buzelor cu acid hialuronic?

Efectele secundare ale procedurile injectabile cu acid hialuronic sunt temporare și ar trebui să dureze doar câteva zile. Acestea pot include:

- Sângerare ușoară în locurile în care a fost efectuată procedura

- Umflături și vânătăi

- Roșeață și sensibilitate în locurile în care a fost efectuată procedura

Adresează-te imediat medicului specialist dacă te confrunți cu umflături extreme sau febră.

Beneficiile procedurilor injectabile cu acid hialuronic pentru mărirea buzelor

Odată injectat, gelul fabricat din acid hialuronic susține și modelează țesuturile buzelor. Beneficiile unei proceduri injectabile cu acid hialuronic includ:

- Control mai bun asupra volumului de buze creat. Cantitatea de substanță injectată poate fi controlată, astfel încât medicul are control total asupra volumului injectat și asupra dimensiunii finale a buzelor.

- Umflăturile dispar ușor. Orice umflături apărute în locurile în care a fost efectuată procedura de mărire a buzelor, dispar cu ușurință.

- Mai puține vânătăi. Pot exista mai puține vânătăi și umflături în comparație cu alte fillere dermice.

- Rezultate de durată. Rezultatele sunt durabile, dar nu permanente, de obicei durează între 6 și 12 luni.

Fără reacție alergică. Deoarece acidul hialuronic este o substanță naturală care se găsește în organism, este puțin probabil să provoace o reacție alergică. Dar dacă ești alergică la lidocaină, spune-i medicului specialist înainte de procedura de mărire a buzelor.

Procedura de mărire a buzelor este dureroasă?

Procedura de mărire a buzelor prin injectare cu acid hialuronic poate fi efectuată rapid în cabinetul medicului specialist fără a fi nevoie de repaus după intervenție. Înainte de injecții, poate fi aplicat un anestezic local pentru a ușura disconfortul. 

După marcarea atentă a zonelor care trebuie injectate, ace foarte fine sunt folosite pentru a injecta acidul hialuronic în buze. Se recomandă evitarea rujului sau a altor produse cosmetice pentru buze imediat după procedură.