Mărirea sânilor cu transfer de grăsime proprie

BUCURESTI - 25 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate


Mărirea sânilor cu transfer de grăsime proprie reprezintă o îmbunătățire majoră în domeniul chirurgiei estetice și reconstructive a sânului. Permite pacientei să obțină o mărire naturală a sânilor cu propria grăsime, fără cicatrici vizibile și fără implanturi mamare (și reacții și / sau complicații care pot veni cu un corp străin). În plus, concomitent cu mărirea sânilor se realizează o corectare prin liposucţie a depozitelor adipoase inestetice.

Despre mărirea sânilor cu transfer de grăsime proprie

Mărirea sânilor cu transfer de grăsime, cunoscută și sub numele de mărirea naturală a sânilor sau grefă de grăsime autoloagă, este o modalitate de a augmenta în mod natural dimensiunea și forma sânilor fără a fi nevoie de implanturi mamare.

Procedura începe prin utilizarea liposucției pentru a recolta celulele adipoase nedorite, de cele mai multe ori de pe abdomen, flancuri sau coapse. Apoi, grăsimea este purificată și prelucrată în vederea injectării ei la nivelul sânilor pentru a obține un aspect perfect natural al sânilor și pentru a le conferi o senzație mai naturală la palpare.

Beneficiile tehnicii măririi sânilor cu transfer de grăsime proprie

- fără reacții alergice, deoarece se folosește ţesut propriu organismului şi, deci, complet inofensiv;

- nicio șansă de rupere sau contractură capsulară;

- aspectul şi senzaţia la atingere a sânului sunt naturale;

- liposucția permite pacientelor să-și sculpteze corpul acolo unde pot avea exces de grăsime;

- grăsimea transferată îşi păstrează definitiv volumul (după o rată de absorbţie de aproximativ 60%);

- fără cicatrici vizibile.

Transferul de grăsime vs implanturi

Dacă o pacientă își dorește o augmentare a dimensiunii bustului mai mult de două dimensiuni de cupă, atunci va fi probabil o candidată bună pentru implanturi mamare, mai degrabă decât pentru tehnica măririi sânilor cu transfer de grăsime proprie. O procedură de transfer de grăsime mărește sânii cu una sau două dimensiuni de cupă, deci este o opțiune bună pentru femeile care doresc o augmentare modestă.

În funcție de augmentarea dorită de pacientă, este posibil ca aceasta să nu aibă suficient exces de grăsime pe zonele donatoare ale corpului pentru a efectua cu succes un transfer de grăsime. În acest caz, pacientele vor fi rugate să ia în considerare implanturile mamare.

Contactează astăzi Centrul Medical Pogany și solicită o consultație pentru a afla mai multe despre tehnica măririi sânilor cu transfer de grăsime proprie!