Motive pentru a alege operația estetică a pleoapelor

BUCURESTI - 29 iulie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Operația de corectare a pleoapelor este o procedură cosmetică care ajută la eliminarea excesului de piele, grăsime și mușchi de la nivelul pleoapelor superioare și/sau inferioare, cu scopul rejuvenării zonei din jurul ochilor. Operația se mai numește blefaroplastie.

Fie că ai cearcăne, pliuri de piele, ”pungi” de grăsime sau piele căzută peste ochi, operația de blefaroplastie ar putea fi cea mai bună soluție pentru tine.

Blefaroplastia, operația estetică a pleoapelor

Operația de ridicare a pleoapelor sau blefaroplastia efectuata de beperfect.ro este o procedură cosmetică facială care poate ajuta la combaterea și îmbunătățirea semnelor comune de îmbătrânire a pielii. Pe măsură ce îmbătrânim, pielea ochilor, pleoapele și chiar mușchii care susțin ochii își pot pierde elasticitatea.

La nivel estetic, operația estetică a pleoapelor poate contribui în mod considerabil la rejuvenarea pielii de pe față și poate oferi pacienților un plus de încredere care poate fi de mare folos atât pe plan personal cât și pe cel profesional. Pacienții constată, de asemenea, că arată mai puțin obosiți.

Pe lângă un aspect îmbătrânit, pielea lăsată în zona ochilor poate duce la probleme funcționale. Viziunea periferică poate fi afectată, ceea ce înseamnă că o blefaroplastie poate fi o opțiune excelentă de a restabili acuitatea vizuală.

Motive pentru a alege operația estetică a pleoapelor

Iată câteva motive pentru care cineva ar putea opta pentru o procedură cosmetică de ridicare a pleoapelor.

Revitalizează zona ochilor.

Blefaroplastie inferioară ajută la îndepărtarea așa numitelor ”pungi de sub ochi”, acele umflături inestetice care fac ochii să pară obosiți și îmbătrâniți, iar o blefaroplastie superioară ajută la îndepărtarea excesului de piele și grăsime de pe pleoape pentru a pune în evidență frumusețea reală a ochilor. Aceste proceduri te pot face să arăți mai odihnit/ă, oferind un aspect îmbunătățit și întinerit al pielii.

Oferă mai multe oportunități pentru make-up. 

Ți-ar plăcea să te poți machia fără dificultăți și să îți pui în valoare frumusețea ochilor? O blefaroplastie superioară poate oferi mai multe ”oportunități de spațialitate” pentru realizarea machiajului. 

Multe femei dezvoltă în timp o tehnică specială de machiaj pentru a-și spori forma actuală a ochilor, dar poate fi descurajant faptul că nu își pot face un machiaj de tip ”smokey eyes” și că nu își mai pot aplica gene false. O blefaroplastie superioară creează o oportunitate de a da formă machiajului dorit.

Îmbunătățește trăsăturile faciale existente.

Blefaroplastia superioară îndepărtează pielea căzută peste pleoape și, ca rezultat, poate oferi ochilor mai multă expresivitate. Acest lucru înseamnă că pentru unele persoane, se poate potrivi mai bine cu trăsăturile faciale existente, creând o față mai simetrică.

Întoarce timpul înapoi.

Îți place deja forma ochilor tăi? După cum am menționat mai devreme, primele semne de îmbătrânire sunt vizibile mai ales în zona ochilor. 

Blefaroplastia de la nivelul pleoapelor superioare și inferioare poate fi o modalitate de a combate semnele de îmbătrânire și de a revitaliza ochii, reduce aspectul cearcănelor și pungilor inestetice de sub ochi și de a împrospăta și reda frumusețea ochilor. Uneori nu căutăm să ne schimbăm aspectul, ci doar să întoarcem timpul un pic înapoi. 

Sunt Dr. Bortolini Alin, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, fondatorul conceptului de frumusețe integrată Be Perfect București și te aștept să-mi spui ce dorești să modifici sau să îmbunătățești la tine!