Pat tapițat cu saltea tip boxspring

BUCURESTI - 28 decembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Când vrei să îți îmbunătățești experiența dormitului, patul boxspring are grijă de nevoile tale datorită structurii prevăzute cu lemn masiv, materialelor exclusive, învelișului catifelat al topper-ului, alături de lipsa aditivilor nocivi din procesul de fabricație.

Design-ul elegant aduce o energie bună dormitorului. Camera de odihnă este structurată în jurul patului, gândit să asigure odihnă de calitate prin conceptul boxspring.

Ce presupune conceptul de boxspring?

Un pat de lux este ideal pentru dormitoare, deoarece include toate elementele generatoare unei stări pozitive. Așadar, vom prezenta motivele pentru care un pat boxspring dăruiește momente senzoriale de neegalat.

Paturile boxspring provin din Țările Scandinave și traducerea înseamnă ‘’cutie cu arcuri’’. Patul boxspring se remarcă printr-o structură masivă, reliefată având aceeași culoare de tapițerie care protejează cutia de lemn cu o saltea de arcuri.

Salteaua principala boxspring deține arcuri ambalate individual în material textil, îmbunătățind stabilitatea și confortul, atât în momentul în care stai relaxat la un film, cât și atunci când te întinzi la somn.

Beneficiile patului boxspring – Distribuirea uniformă a presiunii corporale, imitarea formei corpului, adaptarea stilului de somn, materiale sănătoase

În prezent, conceptul boxspring caracterizează paturile din majoritatea hotelurilor de 4 și 5 stele din lume. De ce? Aspectul regal îmbinat cu structura gândită până la cele mai mici detalii, vitale pentru relaxarea clienților sunt doar câteva argumente în acest sens.

- Distribuirea uniformă a presiunii corporale

Acest beneficiu pentru sănătatea musculară este datorat stratului de arcuri împachetate individual în interiorul saltelei. Acest fapt generează o distribuire optimă a presiunii corporale și reduce riscul durerilor de la nivelul mușchilor și a coloanei vertebrale.

Salteaua are 7 zone de confort, ‘’absorbind’’ presiunea din zona cervicală, omoplați, zona lombară, glezne, genunchi, coapse și bazin.

- Imitarea formei corpului

Straturile care compun salteaua susțin greutatea corpului, modelându-se după forma spatelui.

- Adaptarea stilului de somn

Fiecare dintre noi avem un stil personal de somn: pe spate, burtă sau pe laterale. Datorită tehnologiei avansate, piața oferă o gamă largă de modele de paturi boxspring din care să alegi tipul de confort care ți se pliază cel mai bine.

- Materiale sănătoase

Când vorbim despre calitățile speciale oferite de patul boxspring nu putem trece cu vederea importanța topper-ului. Acesta poate fi fabricat din in, bumbac sau lavabil din vâscoză. Calitatea materialelor influențează durabilitatea patului și confortul în timpul odihnei. Tapițeria este disponibilă într-o varietate de culori prin care poți personaliza patul, astfel încât să creezi o armonie cu designul interior.

Patul boxspring este o piesă statement cu rol esențial în asigurarea climatului optim de somn și asupra sănătății pe termen lung. Calitatea orelor de somn este strâns legată de suprafața pe care alegem să ne odihnim după o zi plină. De aceea, componentele patului trebuie să garanteze senzația de confort și de relaxare îndelungate.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/top-on-web-srl/pat-tapitat-cu-saltea-tip-boxspring