Rinoplastia

BUCURESTI - 21 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Multă lume nu este mulțumită de aspectul nasului. Pentru o procedură chirurgicală care să îmbunătățească aspectul și / sau funcția nasului, un chirurg în rinoplastie trebuie să cântărească dorințele unui pacient în raport cu anatomia acestuia. Din acest motiv și din altele discutate mai jos, rinoplastia este „una dintre cele mai dificile și satisfăcătoare proceduri chirurgicale pe care le realizăm”.

CINE ESTE PACIENTUL POTRIVIT PENTRU OPERAȚIA DE RINOPLASTIE?

Toți pacienții sunt diferiți și oricine poate beneficia de operația de rinoplastie. Pacienții pot fi bărbați sau femei, mai în vârstă sau mai tineri și de orice etnie. Cu toate acestea, am descoperit că majoritatea pacienților care optează de cele mai multe ori pentru operația de rinoplastie se confruntă cu anumite „tranziții în viață”.

Aceste tranziții pot include trecerea de la liceu la facultate, de la colegiu la job sau o schimbare semnificativă în viață, cum ar fi un divorț. Cu toate acestea, cu toții s-au gândit în timp la beneficiile pe care operația de rinoplastie le poate avea asupra vieții lor, deoarece aspectul nasului îi face să se simtă conștienți de sine în situații sociale, în cadrul fotografiilor de grup și de fiecare dată când se uită în oglindă.

ÎN RINOPLASTIE, TOTUL ESTE DESPRE PROPORȚIE

Majoritatea pacienților care optează pentru operația de rinoplastie vin cu o problemă specifică. De exemplu, este posibil să nu le placă profilul sau vârful nasului lor. Este sarcina chirurgului să țină cont de aceste dorințe, iar apoi să privească nasul pacientului din punct de vedere estetic și să se asigure că modificările pe care pacienții le doresc vor fi proporționale cu restul feței. Este nevoie de un echilibru între știință și artă, ceea ce face rinoplastia atât de dificilă.

Nasul stă în centrul feței. Toată lumea observă acest lucru și nu este ceva ce poate fi acoperit. Pentru a găsi proporția potrivită, chirurgul trebuie să privească relația dintre nas și restul feței.

Este sarcina chirurgului să îndepărteze acele elemente care nu le plac pacienților în timp ce le lasă în continuare pe cele bune pentru ca nasul lor să fie unic. Nu există o dimensiune standard aplicabilă în orice situație.

RINOPLASTIA ESTE O INTERVENȚIE A PRECIZIEI

Rinoplastia este o intervenție chirurgicală în care un milimetru poate face o diferență uriașă nu doar în cazul aspectului nasului, ci și în cazul funcției sale. Când cineva are o cocoașă dorsală, chirurgul trebuie să o elimine cu grijă și atenție meticuloasă. Ne uităm la relația dintre nasul nou și creștetul frunții, precum și vârful acestuia.

Când un chirurg schimbă un lucru, afectează orice altceva. Rinoplastia este o procedură dificilă, dar una dintre cele mai satisfăcătoare pentru că putem schimba cu adevărat felul în care arată cineva. Le putem îmbunătăți încrederea în sine pacienților.

Din cauza dificultăților inerente în chirurgia rinoplastiei, pacienții trebuie să meargă la un chirurg plastician certificat care a efectuat o mulțime de rinoplastii. Aceasta este cu siguranță o intervenție chirurgicală în care practica perfecționează.

Echipa Centrului de Excelență POGANY pune în slujba pacientului eficiența și rigoarea medicală îngemănate cu viziunea și sensibilitatea artistului pentru a plămădi frumusețea pe care și-o dorește.