Rinoplastie la Clinica Pogany

BUCURESTI - 17 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

O față atrăgătoare înseamnă echilibru în proporții egale. Nasul, situat în centru feței, oferă fundația acestui sentiment al echilibrului estetic. Cu ajutorul medicului chirurg estetician din cadrul Centrului Medical POGANY, nasul poate fi remodelat pentru a îmbunătăți frumusețea naturală a pacientului.

Rinoplastia sau chirurgia de remodelare a nasului îmbunătățește forma, dimensiunea și simetria nasului unei persoane, aducându-l într-o proporție mai bună cu restul feței. Atunci când este efectuată de un medic chirurg estetician competent, rinoplastia devine o procedură plină de satisfacții, care poate îmbunătăți calitatea vieții unei persoane - pacienții sunt încântați că fizionomia lor s-a îmbunătățit, nasul având un aspect mai natural în urma rinoplastiei, un contur în echilibru cu restul feței, așa cum și-au dorit dintotdeauna să îl aibă.

Ce modificări estetice îți poate aduce rinoplastia în cadrul Clinicii Pogany?

Obiectivele remodelării nasului sunt la fel de individuale ca și pacienții care aleg să opteze pentru operația de rinoplastie. Prin remodelarea structurilor nazale, inclusiv a oaselor, a cartilajului și a pielii, medicul chirurg estetician poate ajuta la realizarea uneia sau mai multor dintre următoarele:

• îndreptarea unui nas strâmb

• netezirea unei umflături proeminente în podul nasului

• reducerea lungimii unui vârf nazal supra-proeminent

• rafinarea dimensiunii unui vârf nazal bulbos

• îngustarea unui nas care este prea lat pentru față

• reducerea dimensiunii unui nas prea mare

• restaurarea simetriei nasului în urma unei accidentării

• corectarea problemelor de respirație prin deschiderea pasajelor nazale blocate 

Ești un candidat bun pentru operația de rinoplastie? 

Bărbații și femeile de toate vârstele pot beneficia de operația de rinoplastie. Remodelarea nasului este una dintre cele mai populare proceduri de chirurgie estetică pentru pacienții adolescenți, deși chirurgii esteticieni acordă o atenție specială atunci când evaluează dacă un pacient mai tânăr este sau nu pregătit pentru rinoplastie.

Din punct de vedere fizic, nasul trebuie să fie complet dezvoltat - de obicei la vârsta de 14 ani pentru fete și 16 ani pentru băieți. De asemenea, pacienții mai tineri trebuie să demonstreze maturitate emoțională și înțelegere cu privire la procesul de chirurgie cosmetică.

Indiferent de vârsta pacientului este important să existe așteptări realiste. Rinoplastia ajută la îmbunătățirea nasului existent, dar nu îi poate oferi „perfecțiune” și nici nu poate să ofere nasul altcuiva.

Medicul chirurg estetician îți va explica ce se va întâmpla în urma operației de rinoplastie și te va ajuta să obții rezultatul dorit, însă în echilibru cu trăsăturile tale unice. 

Dacă dorești să-ți readuci echilibrul armoniei corporale prin reconturarea trăsăturilor, programează-te acum la Centrul Medical POGANY - Centru de excelenţă în chirurgia estetică şi postbariatrică.