Rulote de închiriat pentru o vacanță inedită! Vacanță cu autorulota, în România

BUCURESTI - 18 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

În această perioadă, poate fi o idee foarte bună să alegi o rulotă de închiriat, pentru a petrece o vacanță inedită. Pentru cei care iubesc explorarea, natura, peisajele, aerul curat și poveștile spuse lângă foc, poate fi o idee excelentă.

În acest articol vei găsi toate detaliile despre petrecerea unei vacanțe cu rulota: https://ancapavel.ro/rulote-de-inchiriat-pentru-o-vacanta-inedita/

Tipuri de rulote și de autorulote

Mai înainte de toate, trebuie să stabilim diferența dintre cele două. Rulota este cea pe care o atașezi mașinii iar autorulota este cea pe care o șofezi, fără să fie trasă de un autovehicul.Există fel de fel de modele și de tipuri de rulote și de autorulote. Unele mai noi, altele mai vechi, unele mai mari, altele mai mici, cu mai multe dotări sau cu mai puține, mai scumpe, mai ieftine și tot așa. Toată treaba este să știi cam ce nevoi ai, astfel încât să faci o alegere înțeleaptă, inclusiv atunci când cauți o rulotă de închiriat. Raportează-te la dimensiunea grupului tău, la nevoile voastre și la bugetul vostru și deja simplifici lucrurile.

Dotările unei autorulote

Așa cum spuneam, este greu să generalizăm subiectul, pentru că există fel de fel de modele, cu diferite dotări și opțiuni. Însă, îți pot spune cam care sunt cele mai întâlnite dotări, în rândul autorulotelor nici prea vechi, nici prea noi, nici prea ieftine și nici prea scumpe:- aer condiționat și încălzire- pat, alcovă- locuri de depozitat- bucătărie echipată cu frigider, congelator, plite, chiuvetă, apă caldă, masă- baie cu toaletă și cabină de duș- lumini ambientale

Desigur, modelele noi și mai sofisticate oferă dotări cu TV, pilot automat, mai multe paturi, un habitaclu mai spațios și așa mai departe.

Care este costul mediu pentru un sejur cu autorulota?

În medie, cam la 100 EUR/zi. Dar prețul exact este imposibil de spus, pentru că depinde de tipul de rulotă ales, de numărul de nopți și de perioada aleasă. Dar 100 EUR/zi este o estimare care să te lămurească, cât de cât, în cazul în care nu aveai idee la cât ar ajunge un sejur cu autorulota.

În articolul complet, vei găsi răspunsurile la cele mai frecvente întrebări legate de petrecerea unei vacanțe cu rulota.