Sisteme de implant dentar MegaGen®

BUCURESTI - 6 octombrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

MegaGen® este o campanie fondată și dezvoltată de profesioniști în domeniul stomatologiei și, din acest motiv, scopul companiei a fost întotdeauna să ofere soluții complete de restaurare dentară, de la implant la lucrări protetice. MegaGen® este cel mai bine cunoscut pentru cele două sisteme de implant dentar: AnyRidge și AnyOne.

Ambele sisteme de implant dentar MegaGen® au o conexiune conică, sunt potrivite pentru restaurări de implanturi cu mai multe unități și sunt compatibile CAD / CAM, oferind o mulțime de opțiuni protetice.

Sistemele de implant dentar AnyRidge și AnyOne sunt extrem de compatibile și versatile atunci când se iau în considerare opțiuni de restaurare dentară.

Suprafața implantului AnyRidge: XPEED

MegaGen® tratează suprafața implanturilor de titan AnyRidge cu tratamentul său unic patentat XPEED care încorporează hidrotermic ioni de calciu în suprafața implantului utilizând un tratament (SLA) sablat cu particule mari și gravat cu acid.

Nanostructura (CaTiO3) a suprafeței implantului rezultată este extrem de eficientă în accelerarea osteointegrării și activarea osteoblastelor, care nu numai că ajută la vindecarea post-chirurgicală în jurul implantului, ci contribuie și la stabilitatea secundară a implantului dentară.

Sistemul de filetare AnyRidge: KnifeThread

În plus față de tratamentul lor unic de suprafață, implanturile dentare MegaGen® au și un sistem de filetare brevetat: KnifeThread. Acest sistem de filetare este conceput pentru implanturi care au diametre de miez similare și diferă doar prin adâncimea filetului.

KnifeThread are un design autofiletant, iar adâncimile sistemului pot fi selectate pe baza tipului de țesut osos în care urmează să fie inserat implantul. Pentru implanturile înconjurate de țesut osos dur, se folosește un sistem de filetare mai puțin adânc, în timp ce cel adânc este utilizat pentru o stabilitate sporită în țesutul osos moale. Elementul autofiletant al sistemului ajută și mai mult la stabilitate și este util în special în scenarii în care țesutul osos este compromis.

Te interesează o procedură de implant dentar Megagen® AnyRidge? Află cum Velvet Dental București te poate ajuta să îți transformi zâmbetul, sănătatea și stilul de viață.