Soluții inteligente de implantologie de la Alpha-Bio Tec

BUCURESTI - 29 iulie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Anii de experiență în dezvoltarea produselor stomatologice și tehnologia de ultimă generație permit companiei Alpha-Bio Tec să livreze implanturi dentare de înaltă calitate cu caracteristici de design unice care ating următoarele avantaje clinice.

- Sistem de implant dentar puternic, dar deosebit de blând cu osul;

- Stabilitate primară ridicată a implantului și în osul moale;

- Sistem de implant avansat cu o gamă de trei platforme de conexiuni implant-bont;

- Design inovator al filetului cu două micro spire;

- Caracteristici unice: sistem de centrare şi fixare, spire ascuţite şi adânci, caneluri de condensare;

- Eficienţă mărită fără a stresa structurile organismului;

- Suprafaţă mai mare de contact între implant şi os;

- Ancorare fermă şi puternică;

 -Inserţie şi navigare uşoare.

Puternic, dar deosebit de blând cu osul.

MultiNeO ™, cunoscut anterior ca sistem de implant NeO, reprezintă următoarea generație de implant dentar Spiral ™, soluția de implantologie dentara de vârf creată de Alpha-Bio Tec. Este un implant dentar activ, de ultimă generație, care pătrunde și navighează cu ușurință în osteotomia tuturor tipurilor de celule osoase, conservând în același timp țesuturile osoase. Acest lucru simplifică chiar și cele mai complicate proceduri chirugicale de implantologie.

Implantul dentar MultiNeO ™ este echilibrat până la perfecțiune datorită designului său de ultimă generație, care combină elemente inovatoare de reducere a stresului și îmbunătățiri de stabilitate și performanță.

Sistemul complet de implant MultiNeO ™ include trei conexiuni: conexiune conică standard (CS), conexiune conică îngustă (CHC) și conexiune internă hexagonală (IH), oferind profesioniștilor din domeniul stomatologiei o varietate de opțiuni din care să aleagă.

Un implant dentar, mai multe opțiuni.

Sistemul de implant dentar MultiNeO ™ include o linie de implant îngustă și standard cu o gamă de trei platforme de conexiuni implant-bont (conexiune conică standard - CS, conexiune conică îngustă - CHC și conexiune internă hexagonală - IH), precum și o varietate de diametre și dimensiuni .

Sistemul de implant este pe deplin compatibil cu piesele protetice actuale și cu linia de restaurare CAD / CAM. Conexiunea conică standard (CS) are o linie dedicată de restaurare cu un design unic. Toate piesele corespund între ele într-o armonie perfectă, permițând îmbunătățiri semnificative la nivelul funcționalității, esteticii și potrivirii biologice perfecte.

Sistemul de implant dentar este susținut de o linie avansată de burghie în trepte cu canale drepte, limitatoare de reglare a adâncimii de foraj și dispozitive de prindere, special dezvoltate pentru fiecare platformă. Ambalajul MultiNeO ™ este montat și codificat în culori în funcție de lungimea implantului. 

Sistemul complet de implant dentar MultiNeO ™ este disponibil în clinica stomatologică Dental Progress București.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/top-on-web-srl/solutii-inteligente-de-implantologie-de-la-alpha-bio-tec