Spania se mândrește cu două insule de vis: Mallorca și Tenerife

BUCURESTI - 28 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Așa este! O vacanță în Spania va fi un prilej de mare bucurie, pentru că Spania este o țară superbă. Orice colțișor din această țară este deosebit, încărcat de istorie și de farmec. Sincer, de fiecare dată când dau sfaturi de vacanță referitoare la Spania, sunt foarte relaxată, pentru că știu de la bun început că turiștii mei se vor simți foarte bine. Indiferent că vorbim despre sudul Spaniei sau despre coasta de est ori cea de vest, această Peninsulă Iberică este într-o perfectă armonie cu ideea de vacanță, pentru că este în natura sa. Clima este excelentă pentru plajă și mare, peisajele sunt superbe, mâncarea este excelentă iar turismul, inevitabil, este una dintre activitățile de bază, în Spania.

Spania se mândrește cu două insule de vis: Mallorca și Tenerife

Spania se mândrește cu două insule de vis: Mallorca și Tenerife

Totuși, vreau să vă vorbesc astăzi, despre două insule din apropierea zonei continentale, cu care Spania se mândrește, în mod evident. Este vorba de Mallorca și de Tenerife.

Mallorca

Mallorca este o insulă extraordinară. Probabil ai văzut forografii sau ai citit despre Mallorca și despre cât de frumoasă se arată natura, aici. Însă ce vreau să reții despre o vacanță în Mallorca este uriașa posibilitate de explorare și de excursii pe care le poți face aici. Nu te limita la plajă și la ideea de hotel. Străbate Mallorca în lung și în lat, pe cât posibil. O drumeție la Tramuntana sau până la Capdepera, printre roșcove și plantații de măslini sunt doar două exemple pe care le poți reține. Poți citi mai multe aici, despre ce poți face într-o vacanță în Mallorca:

 Tenerife

Tenerife este cea mai mare insulă dintre cunoscutele insule Canare, ale Oceanului Atlantic. Poți alege fără îndoieli, o vacanță în Tenerife, pentru că aici te vei bucura de multe atracții. Vei descoperi plaje exotice, munți și păduri verzi și întinse și poți face baie în ocean, lângă stâncile înalte ale insulei. Sau poți merge la o plimbare spre pădurile tropicale sau poți vizita diferite muzee și temple istorie. Aici, chiar în miezul insulei, se află Pico del Teide - cel mai înalt munte din Spania, vulcan activ care în anul 2007 a fost consemnat în Patrimoniul Omenirii al UNESCO.

Ce poți face într-o vacanță în Tenerife?

Deci, dacă îți poți aloca un buget de minim 600 EUR de persoană, ține minte aceste două destinații deosebite. Și nu uita! Deliciul vacanțelor petrecute în Mallorca și în Tenerife îl dau excursiile, drumețiile și imensul potențial de explorare pe care ți le oferă insulele. Există pachete complete charter, cu toate serviciile incluse, despre care te pot consilia. Deci aprinde-ți spiritul explorator și avântă-te!