Terapia PRP sau terapia vampir cu plasma îmbogățită în trombocite la BePerfect

BUCURESTI - 28 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Terapia PRP sau terapia vampir cu plasma îmbogățită în trombocite este o terapie practicată de medicii din întreaga lume medicală, în special în lumea sportivă. Procesul constă în folosirea propriului sânge al pacientului pentru a stimula vindecarea mai rapidă, fără niciun efect secundar.

Terapia PRP la BePerfect

Terapia PRP sau terapia vampir cu plasma îmbogățită în trombocite a reprezentat un pas mare în lumea cosmetică datorită dorinței pacienților de a căuta proceduri mai puțin invazive pentru rejuvenarea facială. Această terapie este diferită de celelalte datorită factorului de creștere care se află în abundență în trombocitele din plasmă. 

În plasma îmbogățită în trombocite se află celule care creează colagen numite celule fibroblaste. Acestea ajută la vindecarea diferitelor tipuri de probleme ale pielii, cum ar fi ridurile și cicatricile cauzate de acnee. Aceste două probleme reprezintă factorul principal care duce la pierderea masivă de colagen și elastină. De asemenea, plasma îmbogățită cu trombocite stimulează creșterea părului! 

Ce este plasma îmbogățită în trombocite?

Plasma îmbogățită în trombocite este utilizată în domenii diferite ale medicinei ca tratament terapeutic autolog. Componenta principală care pare a fi asociată cu efectul terapeutic este prezența factorilor de creștere (Growing Factors - GF).

Beneficiile tratamentului cu terapia vampir RPR:

- Reduce proeminența cutelor și a ridurilor

- Îmbunătățește texturii pielii și a tenului

- Redă fermității și îmbunătățirea laxității pielii

- Revitalizează aspectul și textura pielii gâtului, pieptului, dar și a semnelor din naștere

- Generează noi fibre de colagen

- Determină creșterea părului

Procedura terapiei PRP

Procesul prin care obţinem un ”strop” din sângele nostru poate avea loc în mai puțin de 20 de minute. O mică monstră de sânge va fi luată din braţ pentru ca mai apoi, printr-un proces de centrifugare, să se separe celulele de sânge de trombocite. Tot acest proces are loc în laboratorul de la BePerfect.

După ce recuperăm sângele “înfrumuseţat" din centrifugă, îl putem folosi ca o metodă pentru corectarea a numeroase probleme legate de piele, dar şi pentru a îmbunătăţi complexitatea şi textura pielii. Serul activat PRP rezultat în urma procesului poate fi folosit pentru stimularea materialului natural de umplutură a pielii.

Prin conceptul de frumusețe integrata, BePerfect by Dr. Bortolini, se va face o analiză facială detaliată, se vor identifica zonele cu probleme și în aceeași ședință pot fi combinate cu succes și tratamentele cu toxină botulinică și acid hialuronic, cât și cu intervențiile chirurgicale la nivelul feței.

 

Rezultatul va oferi o îmbunătaţire 100% sigură şi naturală din propriul tău sânge.

 

BePerfect by Dr. Bortolini, pentru că meriți!