Tipuri de aparate dentare la Velvet Dental București

BUCURESTI - 6 mai 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Aici, la cabinetul stomatologic Velvet Dental București, oferim pacienților noștri mai multe tipuri de aparate dentare și modalități de tratament, facilitând fiecare individ să aibă cea mai bună opțiune de tratament care să se potrivească obiectivelor și nevoilor sale unice.

Există numeroase tipuri de tratament ortodontic pentru care se poate opta la cabinetul nostru stomatologic, de la aparatul mobil potrivit pacienților cu dinți de lapte până la diferite tipuri de aparate fixe, printre care:

- Invisalign (aliniatori transparenți detașabili)

- Aparate dentare metalice

- Sisteme de aparate autoligaturante (aparate dentare Damon)

- Aparate dentare linguale (Social Six)

- Aparate dentare de contenție fixe și mobile

În cadrul cabinetului stomatologic Velvet Dental București, recomandăm și folosim tratamente ortodontice de cea mai bună calitate, dovedite clinic, pentru pacienții noștri. Investiția în aparate dentare și materiale de înaltă calitate duce la cele mai bune, mai rapide, mai sănătoase rezultate.

Aparate dentare metalice

Aparatele dentare metalice, fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, reprezintă cel mai frecvent tip de aparat dentar. Aceste dispozitive au evoluat de la un an la altul și au ajuns să fie mai ușoare și mai confortabile ca niciodată. Brackeții metalici sunt atașați pe suprafața dentară și sunt conectați prin arcuri ortodontice, împreună realizând deplasări dentare foarte precise. Pentru copii și chiar și pentru adulți există opțiunea să-și coloreze aparatul dentar datorită elasticelor de diferite culori și forme.

Sisteme de aparate autoligaturante (aparate dentare Damon)

Aparatele dentare autoligaturante pot fi metalice sau transparente și, de obicei, arată similar cu aparatele dentare tradiționale. Aceste dispozitive ortodontice utilizează un sistem de clapetă în locul ligaturilor elastice pentru a susține arcul și a permite dinților să se miște mai rapid și confortabil, fără presiunea care provoacă durerea. Cu aparatele dentare autoligaturante, sunt necesare mai puține vizite la cabinet pentru controale, iar durata de tratament este mai mică.

Invisalign (aliniatori transparenți detașabili)

Aliniatorii transparenți sunt dispozitive ortodontice invizibile asemănătoare gutierelor de protecție care acționează ca aparatele dentare pentru a îndrepta dinții. Acești aliniatori sunt dispozitive ortodontice personalizate, confortabile, care pot fi îndepărtate în orice moment, permițând pacientului să mănânce și să bea orice dorește în timpul tratamentului ortodontic. Abilitatea de a îndepărta aliniatorii permite menținerea unei igiene și a unui aspect impecabil. Un alt avantaj al aliniatorilor transparenți este că aceștia nu provoacă neplăcerile tipice aparatelor dentare tradiționale.

Aparate dentare linguale

Aparatele dentare linguale sunt plasate mai degrabă în spatele dinților decât în față, făcându-le invizibile pentru ceilalți atunci când pacientul zâmbește. Acest lucru le face o opțiune excelentă pentru pacienții cu preocupări cosmetice în ceea ce privește aparatele dentare. De asemenea, aceste aparate dentare sunt o opțiune excelentă pentru sportivi, modele, actori / actrițe și muzicienii care cântă la instrumente de suflat.