Top 3 cele mai citite articole de vacanță de pe blogul Ancapavel.ro

BUCURESTI - 28 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Care sunt cele mai vizitate articole de vacanță?

Grecia este o destinație foarte căutată, așa că deloc întâmplător cei care merg în vacanță împreună cu familia, au căutat recomandări în această direcție. Articolul 8 destinaţii din Grecia, recomandate familiilor cu copii este cel mai vizitat de pe blog, cu peste 80.000 de vizualizări. În acest articol, povestesc despre motivele de a alege o vacanță în Grecia, în cazul în care călătorești împreună cu cei mici, îți explic ce trebuie să ai în vedere în cazul unei astfel de vacanțe și îți recomand anumite insule și hoteluri din Grecia care se potrivesc atât părinților cât și copiilor. Pentru că o vacanță în familie, unde sunt și copii mici, poate fi un mare succes dacă toată lumea se va simți bine.
Al doilea cel mai citit articol "ne trimite" în Cipru . Mai exact, pe Cele mai frumoase plaje din Cipru. Aya Napa, Nissi Beach, Alagadi Beach, Protaras, Finikoudes sunt doar câteva dintre recomandările mele. De asemenea, îți povestesc cam ce te așteaptă la vacanța ta în Cipru și cui i s-ar potrivi o astfel de experiență de călătorie. Iar fotografiile le-am ales pentru a-ți face o părere clară despre ce vei vedea acolo. 
Iar pe locul trei în acest top, se află experiența mea, pe Bosfor . Mai exact, Croaziera pe BosforDacă mergi în vacanță în Istanbul, trebuie să experimentezi și tu asta. O plimbare pe apele Bosforului este un moment fermecător, pe care ți-l vei aminti cu mare drag. Nu mai zic, dacă vei călători împreună cu partenerul. Mai mult decât atât, eu cred că această croazieră este atracția numărul 1 din Istanbul. Fotografiile, filmulețele și povestirea experienței cred că sunt destul de sugestive, așa că merită să arunci o privire și să iei în calcul această recomandare.
Acestea sunt cele mai citite trei articole de pe blogul ANCAPAVEL.RO și plănuiesc ca în curând să îți povestesc și care sunt cele mai căutate destinații de vacanță de pe blog.Vacanțe frumoase să ai!

Ești în căutarea unei vacanțe deosebite, a unui hotel de calitate sau a unui zbor avantajos?

Dorința mea este ca acest blog să fie o sursă cât mai bună de inspirație pentru tine și să îți pot oferi recomandări de vacanță sau oferte avantajoase ale pachetelor turistice, în cele mai deosebite locații.

Toate călătoriile mele de până acum mi-au adus multe bucurii şi i-au inspirat şi pe alţi oameni, motiv pentru care am decis să împărtăşesc şi mai mult din experienţele mele, dar şi ale turiştilor mei!