Transformă-ți zâmbetul actual într-unul sănătos și strălucitor

BUCURESTI - 21 iulie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Zâmbetele joacă un rol vital în viața noastră de zi cu zi, ajutându-ne să exprimăm o serie de emoții care depășesc cu mult simpla fericire. Această expresie facială denotă plăcere și bună-dispoziție, dar, de asemenea, poate indica ironie, ură sau chiar frică.

Când nu ești încrezător în zâmbetul tău, s-ar putea să încerci să eviți emoția pe care o simți, ceea ce poate reduce foarte mult capacitatea ta de a te exprima în viața ta personală și profesională. Pierderea unuia sau mai multor dinți afectează și capacitatea lor de a funcționa, astfel încât este posibil să nu te simți confortabil consumând anumite alimente în public.

Din fericire, implanturile dentare sunt tratamente avansate de înlocuire a dinților care redau funcția și aspectul zâmbetului în timp ce protejează sănătatea bucală pentru tot restul vieții. 

Implanturile dentare îți revitalizează zâmbetul.

Implantul dentare este alcătuit dintr-un stâlp metalic din titan care este încorporat în osul maxilarului și acoperit cu o opțiune de înlocuire a dinților. Această înlocuire este adesea o coroană de porțelan pentru a înlocui un singur dinte, dar implanturile pot fi, de asemenea, echipate cu punți, proteze parțiale sau proteze complete pentru a înlocui mai mulți dinți.

Umplerea golului din zâmbetul tău cu un implant poate face minuni pentru încrederea ta. Deoarece  înlocuirea dinților este personalizabilă și zâmbetul va arăta la fel de realist ca în cazul dinților naturali. Vei putea alege dimensiunea, forma și nuanța implanturilor și indiferent dacă ai o proteză dentară fixă pe implanturi sau o singură coroană, nimeni nu va putea face diferența dintre dinții naturali și cei artificiali.

Acestea redau stabilitatea naturală și funcția dinților.

Bontul din titan adânc încorporat al implanturilor este menit să imite o rădăcină naturală a dinților și își face treaba extraordinar de bine. Nicio altă opțiune de înlocuire a dinților nu oferă același nivel de stabilitate și rezistență ca în cazul implanturilor dentare. 

Fie că vei avea implanturile dentare acoperite cu o coroană, o punte sau o proteză, nu va trebui să îți faci griji cu privire la ce alimente poți consuma. Acestea oferă o stabilitate adânc înrădăcinată, care îți va permite să ai încredere în dinții tăi artificiali să funcționeze la fel de bine ca și dinții naturali. 

Acest lucru te va ajută să îți restabiliți încrederea în zâmbetul tău, deoarece nu va trebui să îți faci griji cu privire la alunecarea protezelor în timp ce vorbești sau mănânci. 

Îți protejează sănătatea bucală.

Când pierzi un dinte, golul din zâmbetul tău formează un spațiu inestetic care tinde să acumuleze bacterii, toxine și resturi alimentare. Acesta este dificil de curățat, prin urmare este și vulnerabil la bolile gingivale. În timp, vei observa că acest spațiu se micșorează pe măsură ce dinții învecinați încep să își schimbe poziția și să-l umple.

Acest lucru este dăunător pentru sănătatea bucală, deoarece spații mai mari decât în mod normal se pot forma între mai mulți dinți. Acești dinți devin mult mai greu de curățat, ceea ce îi face vulnerabili atât la cavități, cât și la boli ale gingiilor, precum parodontita. 

De asemenea, lipsa dinților afectează felul în care arată zâmbetul tău, deoarece spațiile dintre dinți ar putea fi vizibile atunci când zâmbești. Înlocuirea dinților cu un implant dentar împiedică mișcarea dinților și elimină orice fel de spațiu care ar putea acumula placa dentară.

Implanturile dentare dentalprogress.ro la sunt cea mai bună opțiune atunci când vine vorba de alegerea unui tratament care poate să-ți protejeze sănătatea bucală pentru tot restul vieții.