TRIND România: Care sunt cele mai comune probleme ale unghiilor?

BUCURESTI - 17 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

De-a lungul timpului, TRIND România a dezvoltat o pasiune pentru unghiile frumoase. Acesta este motivul pentru care oferă expertiză în îngrijirea unghiilor, oferind clientelor și clienților de pretutindeni o gamă bine dezvoltată și atent reprezentată de produse care scot în evidență adevărata frumusețe și naturalețe a unghiilor.

Indiferent dacă preferi unghiile cu aspect natural, sau în culori intense și fanteziste pentru diferite ocazii, este important să ai grijă de unghiile tale pentru a le menține sănătoase, puternice și pur și simplu frumoase. Păstrează-ți unghiile strălucitoare, sănătoase și încearcă să previi orice problemă prin hidratarea și întărirea structurii unghiilor și a cuticulelor.

Cu TRIND România, unghiile frumoase sunt posibile pentru toată lumea! 

Care sunt cele mai comune probleme ale unghiilor? 

Unghiile uscate

Unghiile uscate reprezintă cea mai frecventă problemă a unghiilor. O unghie uscată se datorează lipsei de umiditate în unghie și, adesea, placa acesteia este de o culoare gălbuie. Umiditatea unghiilor menține elasticitatea lor. Atunci când o unghie nu este suficient hidratată, aceasta se poate rupe, exfolia și, chiar, se poate despica.

Ruperea, exfolierea și despicarea unghiilor

Unghiile care nu sunt suficient de puternice, conțin prea puțină substanță nutritivă. Când o unghie duce lipsa acestei substanțe își pierde elasticitatea și va începe să se rupă, să se exfolieze sau să se despice! 

Unghiile care cresc prea lent

O unghie crește din matricea unghiilor. Acesta poate fi găsită sub „jumătatea de lună” în partea inferioară a unghiei. Unghiile mâinii tale cresc în medie aproximativ 0,10 mm - 0,15 mm pe zi, iar cele de la de la picioare cresc mai lent.

Creșterea încetinită a unghiilor tale este cauzată în cea mai mare parte de cuticule supraîncărcate și de o matrice uscată a unghiei. Acest lucru inhibă creșterea unghiilor. Pentru a-ți face unghiile să crească optim, este recomandat să îndepărtezi cuticulele supraîncărcate o dată la 4 săptămâni.

Nu-ți tăia niciodată cuticulele! Acest lucru poate fi foarte dureros și poate provoca infecții. Alternativa pe care Trind România o oferă este mult mai ușoară, nedureroasă și mai eficientă.

Cuticule uscate

Pielea din jurul unghiilor este foarte subțire și foarte sensibilă. Apa de la robinet, produsele de curățenie și fenomenele meteorologice schimbătoare contribuie, de asemenea, la sănătatea precară a cuticulelor. În consecință, cuticulele și unghiile tale devin uscate și pot dezvolta formațiuni de coarne similare cu stratul superior al pielii - așa-numitele pielițe care pot fi extrem de dureroase și care pot contribui chiar și la dezvoltarea infecțiilor! Prin urmare, este foarte importantă îngrijirea corespunzătoare a cuticulelor. 

Trind România, tot ce trebuie să știi despre îngrijirea mâinilor și a unghiilor.