Trind Romania

BUCURESTI - 22 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Știm cu toții că unghiile lungi și puternice sunt însăși definiția #goals. Dar, de fapt, aducerea lor la punctul dorit înainte de a se rupe în bucăți neuniforme este mult mai ușor de spus decât de făcut.

Pentru a veni în ajutorul femeilor care își doresc unghii puternice și sănătoase, dar și strălucitoare și frumoase, experții în îngrijirea mâinilor și a unghiilor - Trind România, propun următoarele soluții pentru stimularea creșterii unghiilor și întărirea lor cu produse inovatoare tratament.

 1. Investește în Trind Nail Balsam, hidratantul perfect pentru unghiile care se rup ușor sau se despică. Unghiile se usucă întotdeauna din diferite motive. Apa, soarele, aerul cald sau rece fac ca hidratarea naturală a unghiilor să dispară. Când aceasta dispare, unghiile devin uscate, ceea ce le face să se rupă cu ușurință.

Balsamul pentru unghii Trind are în compoziție o cantitate eficientă de ingrediente active, printre care Biotina, d-Panthenol și Phytantriol, care ajută la menținerea hidratării unghiilor pentru o perioadă lungă de timp.

În plus, îl poți aplica singură acasă, la birou, în concediu sau oriunde ești, exact ca la salon.

2. Ia atitudine și începe să ai grijă de tine. Trind Nail Repair e un întăritor eficient al unghiilor, care ajută la creșterea unghiilor puternice și, în același timp, le menține mai suple. Cu acest produs, unghiile nu se vor mai usca și nu se vor mai decolora.

Prin urmare, unghiile tale vor rămâne suple și strălucitoare, arătând cu adevărat răsfățate.

3. Chiar dacă nu ai timp pentru o manichiură completă, aplicarea unui strat de bază alcătuit din ingrediente speciale care fortifică și regenerează unghiile, poate împiedica unghiile să devină fragile și despicate.

Recomandarea Trind România e să înlocuiești stratul de bază obișnuit cu Caring Base Coat. Produsul inovator netezește și nivelează suprafața unghiei, formând, în același timp, un film protector care împiedică pătrunderea agenților coloranți din compoziția ojelor obișnuite, în profunzimea unghiei.

4. Înlocuiește dizolvantul de unghii cu acetonă cu Nailpolish Remover de la Trind. Acest dizolvant fără acetonă pentru unghii sensibile, îndepărtează delicat lacul de pe unghii, fără a agresa unghiile și pielea din jur și menținând, în același timp, echilibrul natural al unghiei.

Acetona din dizolvantele de pe piață este aspră pentru unghiile fragile și le poate usca aproape instantaneu - aflându-se într-o stare slăbită, acestea tind să se rupă, să se despice, să se crape sau să se exfolieze ușor, având și acele urme inestetice de culoare albă.

5. O alimentație sănătoasă este esențială pentru unghii puternice deoarece și acestea au nevoie de o mulțime de vitamine și minerale. Introdu în dieta ta zilnică mai multe proteine ​​(carne, pește, linte), biotină (ouă, somon, alune), zinc (fasole verde, caju) și fier (spanac, vită).

6. Hidratează. Hidratează. Hidratează. Mâinile uscate sunt o problemă majoră când vine vorba de menținerea rezistenței și sănătății unghiilor. Acesta este motivul pentru care Trind a creat crema regeneratoare de mâini cu ingrediente de înaltă calitate pentru un moment de detașare și relaxare completă.

Formula îmbogățită cu complex de vitamine a produsului Trind Hair Repair protejează împotriva acțiunii nocive a factorilor externi, stimulează reînnoirea celulară, conferă strălucire pielii și atenuează semnele îmbătrânirii.

7. Cuticulele sănătoase egal cu unghiile sănătoase. Însă, le poți deteriora dacă le tai sau le rupi, ceea ce poate duce la durere și infecție. Pentru cuticule sănătoase, aplică zilnic balsamul de cuticule de la TRIND care conține o formulă unică pe bază de apă, fiind o alternativă oil-free.

Unghiile devin mai puternice, mai flexibile și mai sănătoase.

8. Spune-i la revedere pielii uscate din jurul unghiilor cu produsul Trind Extra Moisturizing Cuticle Cream. Acest produs  oferă o îngrijire delicată cu extract de lotus, un agent natural de hidratare care înmoaie, înfrumusețează cuticulele și, în același timp, ameliorează deshidratarea.

Trind România, tot ce trebuie să știi despre îngrijirea mâinilor și a unghiilor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/top-on-web-srl/trind-romania2