Trucuri inteligente pentru amenajarea unui spatiu mic

BUCURESTI - 19 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

La Smukt Liv nu suntem simpli distribuitori de mobilier. Nu suntem un alt magazin de mobilă. Pur și simplu vă provocăm să aveți un alt stil de viață. Și oricum, nu vorbim de orice fel de mobilă, ci de mobilă artizanală, la comandă, modernă, elegantă, scandinavă, unică, creată din cele mai fine materiale.

smukt liv

smukt liv

În două cuvinte: Viață frumoasă.

Într-un cuvânt: Bolia. https://smuktliv.ro/cine-suntem/

Atunci când designul interior și mobilierul se armonizează perfect, rezultatul final devine cu adevărat impresionant. Dar cum ajungem la această combinație perfectă? Prin funcționalitate, utilizarea inteligentă de metri pătrați și estetică. Când vine vorba de inspirație în ceea ce privește amenajarea spațiului, ne gândim tot timpul la modul în care sunt proiectate casele mici.

Iată câțiva pași simpli, o recomandare marca Smukt Liv, pentru a transforma o casă mică într-una mai deschisă și mai spațioasă.

Scapă de lucrurile inutile

Pasul numărul unu: mai mult minimalism, mai multă libertate de mișcare. O modalitate bună de a ști ce să păstrezi și la ce să renunți este să te gândești la lucrurile esențiale și necesare într-un spațiu și mai mic. Fii critic și bucură-te de un sentiment de deschidere, atunci când lucrurile de care nu mai ai nevoie nu mai ocupă din spațiul și așa mic al interiorului. De asemenea, este mult mai ușor de curățat și cui nu-i place asta.

https://smuktliv.ro/mobila-scandinava/mobilier-depozitare/#mobilier-depozitare 

De-a v-ați ascunselea cu tehnologia

O modalitate bună de a crea un sentiment mai calm și raționalizat într-o cameră este consolidarea tuturor dispozitivelor smart și a spațiului de stocare de-a lungul unui perete, fir că vorbim de televizor, sisteme audio etc. Ascunde cablurile de alimentare în spatele spațiului de stocare pentru a elimina aspectul de dezorganizare, pe care îl creează.

https://smuktliv.ro/mobila-scandinava/mobilier-depozitare/#mobilier-depozitare 

Combină pentru funcționaliate

Îmbinarea camerelor, de exemplu, sufrageria în bucătărie, îți va câștiga mai mult spațiu atât pentru o cameră de zi, cât și pentru un spațiu de birou. Aici este momentul în care funcționalitatea este importantă de reținut. Încearcă să te gândești la modul în care elemente diferite pot fi utilizate cu un scop dublu pentru a restrânge din piesele de mobilier, bucurându-te totodată de mai mult spațiu. Pur și simplu imaginează-ți spațiul disponbil și încearcă să-l împarți în diferite zone funcționale: băncile, mesele, birourile și rafturile sunt perfecte ca separatoare multifuncționale de cameră. 

https://smuktliv.ro/mobila-scandinava/hol-si-spatiu-de-lucru/#hol-si-spatiu-de-lucru 

Oglindă, oglinjoară

Un truc clasic și sigur pentru expansiunea unui spațiu mic este utilizarea oglinzilor mari.

Plasarea unei oglinzi vis-a-vis de un perete cu ferestre va reflecta lumina în jurul încăperii și o va face mult mai spațioasă. De asemenea, oglinda este un ”expander” vizual, care poate crea o iluzie a spațiului și adâncimii într-un hol mic, de exemplu. Este un truc binecunoscut și reprezintă unul dintre pașii cei mai simpli pentru a crea sentimentul de mai mult spațiu într-un loc mic.

https://smuktliv.ro/mobila-scandinava/hol-si-spatiu-de-lucru/#hol-si-spatiu-de-lucru 

Taguri: smukt liv