Un zambet mai stralucitor cu aparatul dentar Spark

BUCURESTI - 19 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Dinții frumoși și drepți vă oferă încrederea de a zâmbi, dar mai întâi de toate, probabil, vă doriți să aveți încrederea necesară pentru a purta un aparat ortodontic, iar sistemul Spark Clear Aligner vă poate oferi exact acest lucru.

Aparatul dentar Spark Clear Aligner oferă o metodă revoluționară de tratament ortodontic care folosește alignere pentru a îndrepta dinții înghesuiți și încrucișați și pentru a trata probleme precum overbite, spații dintre dinți, open bite. 

Făcute la comandă pentru fiecare pacient în parte, alignerele Spark sunt proiectate conform specificațiilor pacientului utilizând metodologia specializată și tehnologia de ultimă oră, TruGEN. Aceasta din urmă face ca materialul să fie unul puternic și confortabil, rezistent la apariția petelor și cu o claritate și o transparență incredibile.

Fiecare aligner este produs cu precizie de mașină și apoi finisat manual și rafinat în laboratoarele de ultimă generație ale Spark pentru a vă asigura un aparat dentar complet personalizat, unic.

Călătoria pacientului cu aparatul dentar invizibil Spark

1.     Programare la medicul ortodont.În timpul primei consultații, medicul ortodont va evalua mai întâi problemele ortodontice funcționale (mușcături), estetice și stilul de viață ale pacientului în vederea stabilirii diagnosticului și tratamentului ortodontic cu aparatul dentar invizibil Spark.

 2.     Scanare 3D. În timpul vizitei inițiale sau a celei de-a doua consultații, medicul ortodont va realiza o scanare 3D a dinților. Acest lucru poate oferi instantaneu rezultatele așteptate înainte chiar de a începe tratamentul.

Planul final de tratament va arăta mișcarea dinților de la început până la sfârșit. Pacienții pot, de asemenea, să revizuiască planul de tratament și să-l discute în detaliu cu ortodontiști specialiști înainte de a-l aproba.

3.     Alignerele Spark. Primiți alignerele Spark de la medicul ortodont pe care trebuie să le purtați conform recomandărilor. 

4.     Zâmbetul Spark Smile. Începe transformarea unui nou zâmbet perfect, de un alb imaculat.

La Velvet Dental București, medicii ortodonți au o vastă experiență în tratarea pacienților cu opțiuni de tratament discrete. Dar angajamentul nostru de a vă oferi cel mai bun tratament înseamnă că oferim acum și alignere Spark. Credem că acestea vă oferă o alegere excelentă pentru tratamentul ortodontic invizibil.