Unde să mergi în vacanță, în următoarea perioadă?

BUCURESTI - 9 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Așa cum te-am obișnuit, mai ales în această perioadă, revin cu noi știri și idei din lumea vacanțelor. Deși am traversat o perioadă foarte grea și confuză, pe toate planurile, iată că ne aflăm, acum, într-o perioadă descendentă a cazurilor confirmate de Coronavirus. Iar acest lucru a făcut posibilă revenirea la anumite obiceiuri și redeschiderea unor afaceri și activități, care au avut de suferit. Așa se întâmplă și în cazul călătoriilor.

Interesul pentru vacanțe a început să își spună cuvântul, mai ales, după această perioadă în care mai toți am stat închiși în case. Așa că destinațiile de vacanță și-au deschis porțile iar ofertele de vacanță avantajoase nu întârzie să apară. 

Așa că astăzi am ales să îți povestesc despre câteva destinații cu foarte puține cazuri de Coronavirus confirmate.

Skiathos este prima dintre ele. De ce? Păi simplu de înțeles. În Skiathos nu a existat niciun caz de CO-VID19 confirmat. Pe această frumoasă insulă din Grecia, liniștea și armonia naturii nu au fost atinse de veștile proaste din aglomerările urbane și din mai tot restul lumii. Frumoasa plajă Koukounaries te așteaptă la niște sesiuni de plajă relaxante și la diferite sporturi nautice care îți vor face vacanța memorabilă.

Am pregătit pentru tine o listă de încă 15 destinații din întreaga lume, unde cazurile confirmate au fost foarte puține. Aici le poți vedea pe toate: 

https://ancapavel.ro/destinatiile-de-vacanta-cu-cele-mai-putine-cazuri-de-coronavirus/

Ești în căutarea unei vacanțe deosebite, a unui hotel de calitate sau a unui zbor avantajos?

Dorința mea este ca blogul de călătorii ANCAPAVEL.RO să fie o sursă cât mai bună de inspirație pentru tine și să îți pot oferi recomandări de vacanță sau oferte avantajoase ale pachetelor turistice, în cele mai deosebite locații.

Toate călătoriile mele de până acum mi-au adus multe bucurii şi i-au inspirat şi pe alţi oameni, motiv pentru care am decis să împărtăşesc şi mai mult din experienţele mele, dar şi ale turiştilor mei!