Unde și când se vede cel mai bine, aurora boreală?

BUCURESTI - 10 aprilie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Recomandări pentru o vacanță la „luminile nordului”

În ultimul timp, am primit din ce în ce mai multe întrebări despre aurora boreală. Mai exact, despre configurarea unei vacanțe în zonele unde se poate vedea aurora boreală. Așa că îți voi povesti anumite aspecte despre acest fenomen superb și îți voi lăsa câteva dintre recomandările mele, astfel încât, să poți avea parte de o vacanță reușită.

Ce este, de fapt, aurora boreală? Lucrurile stau cam așa: ciocnirea dintre particulele încărcate electric de soare cu oxigenul sau azotul din atmosferă, dă naștere unui superb dans de lumini colorate al Aurorei Boreale, care poate fi văzut cu ochiul liber. Nordul Europei și Canada sunt zonele generale cu cea mai mare vizibilitate și oferă numerose posibilități de a te bucura de vizionarea aurorei și de alte activități turistice conexe. Cum ar fi: plimbări sau cățărări, vizitarea unor parcuri naturale, plimbări cu câini husky ori cu snowmobilul sau observarea balenelor în larg (whalewatching).

Unde se vede, cel mai bine, aurora boreală? Tromsø (Norvegia), Rovaniemi (Finlanda) și Donegal și Malin Head (Irlanda) sunt propunerile mele pentru tine.
Acestea sunt orașele din Europa unde aurora boreală se vede cel mai bine. Și pe lângă acest lucru, vei avea ocazia să experimentezi o mulțime dintre activitățile de care aminteam, mai sus.
Citind articolul integral, de pe blogul meu, ANCAPAVEL, vei putea afla o mulțime de lucruri depre toate aceste locuri, despre perioada potrivită în care să mergi și despre tot ce trebuie să vizitezi. Iar pe lângă toate acestea, eu sunt dornică să aflu și de la tine păreri, impresii și recomandări, dacă ai vizitat până acum un loc de unde ai văzut aurora boreală. Aștept, cu drag, să îmi scrii!

Ești în căutarea unei vacanțe deosebite, a unui hotel de calitate sau a unui zbor avantajos?

Dorința mea este ca blogul de călătorii ANCAPAVEL.RO să fie o sursă cât mai bună de inspirație pentru tine și să îți pot oferi recomandări de vacanță sau oferte avantajoase ale pachetelor turistice, în cele mai deosebite locații.

Toate călătoriile mele de până acum mi-au adus multe bucurii şi i-au inspirat şi pe alţi oameni, motiv pentru care am decis să împărtăşesc şi mai mult din experienţele mele, dar şi ale turiştilor mei!