Vacanță afectată de Coronavirus: anulare sau repogramare? Care este cea ma bună variantă și care sunt condițiile?

BUCURESTI - 29 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

În perioada Coronavirus, în primăvara anului 2020, ne-am confruntat, cu toții, cu o mulțime de necunoscute. Numeroase știri confuze, numeroase cazuri confirmate, planuri date peste cap și o economie din ce în ce mai îngenunchiată.

Turismul a fost afectat atât ca cifre, neproducând nimic timp de câteva luni, dar și ca proceduri. Stresul a atins cote foarte ridicate, atât în rândul turiștilor care își rezervaseră un sejur, cât și în rândul angajaților în domeniu. Cei dintâi, panicați că își vor pierde banii și sănătatea, nu doar sejurul, iar cei din urmă, presați să soluționeze, cu bagube minime, situațiile, în parte. Discuții îndelungate, nervi întinși, scepticism dar și surprize plăcute. Adevăratele caractere ieșind la iveală în situații delicate, excepționale.

Pot spune, cu mulțumire, că împreună cu clienții mei, am soluționat fiecare caz în parte, reprogramând sau rambursând sejururile, în funcție de situație. Cât despre rambursări, căci acesta a fost un punct nevralgic, am făcut tot posibilul să îi fac pe turiști să înțeleagă că nu este cea mai bună variantă. Pentru nimeni.
În acest articol, vei vedea de ce spun asta: https://ancapavel.ro/sejur-afectat-de-coronavirus-anulare-sau-reprogramare/

“Buna, Anca,

Asa cum am stabilit la telefon, vom merge mai departe cu pachetul ales deja, insa pentru o data din noul sezon: Nov. 2020 – Mai 2021. Ramane sa ne auzim dupa jumatatea lunii Mai cu noile oferte, pentru a stabili impreuna o noua plecare.

Multumesc mult pentru spijin si imi pare rau daca te-am stresat!

Diana”

Dacă și tu ești sau ai fost în situația în care nu știi sau nu ai știut exact cum să procedezi, te invit să citești articolul complet, pentru a-ți găsi câteva răspunsuri.

Ești în căutarea unei vacanțe deosebite, a unui hotel de calitate sau a unui zbor avantajos?

Dorința mea este ca blogul de călătorii ANCAPAVEL să fie o sursă cât mai bună de inspirație pentru tine și să îți pot oferi recomandări de vacanță sau oferte avantajoase ale pachetelor turistice, în cele mai deosebite locații.

Toate călătoriile mele de până acum mi-au adus multe bucurii şi i-au inspirat şi pe alţi oameni, motiv pentru care am decis să împărtăşesc şi mai mult din experienţele mele, dar şi ale turiştilor mei!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/top-on-web-srl/vacanta-afectata-de-coronavirus-anulare-sau-repogramare-care-este-cea-ma-buna-varianta-si-care-sunt-conditiile