Vacanță all inclusive în Antalya: relaxare, facilități pentru copii și multă distracție

BUCURESTI - 6 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Care sunt motivele pentru a alege un sejur all inclusive în Antalya?

Vacanță all inclusive în Antalya: relaxare, facilități pentru copii și multă distracție

Vacanță all inclusive în Antalya: relaxare, facilități pentru copii și multă distracție

Antalya se află în topul alegerilor turiștilor români dar și a multora dintre străini. "Dotată" cu o infrastructură turistică foarte dezvoltată și cu o cultură a ospitalității vastă, specific turcească, Antalya se arată foarte atractivă pentru foarte mulți turiști. Aici, hotelurile de 5 stele se împart în 3 categorii: standard, superior și de lux. Astfel încât, aproape oricine, în funcție de pretențiile sale referitoare la confort și în funcție de bugetul alocat, se poate simți excelent. Resorturile sunt special construite pentru a crea experienţe plăcute pentru turişti: cu numeroase piscine, restaurante internaționale, cu flori și multă verdeață și cu baruri, terase, săli şi terenuri de sport. Pe plajele private, există numeroase activități atractive, precum volley sau sporturi nautice. Iar copiii nu sunt deloc neglijați, având numeroase opțiuni de petrecerea timpului. Mai ales că există hoteluri dedicate special familiilor cu copiii.

Aici vei găsi o listă cu hotelurile recomandate din Antalya pe care eu mizez, atunci când ofertez turiștii interesați de un sejur reușit. Aruncă o privire peste ele și fă-ți o părere. Poate reușești să îți dai seama cam ce ți s-ar potrivi ție și familiei tale. Nu ezita să mă contactezi dacă te-ar ajura mai multe sfaturi. Vei vedea diferite concepte, unele adresate familiilor, altele cuplurilor și adulților. Îți recomand să ții cont și de faptul că dacă rezervi în această perioadă, poți prinde reduceri substanțiale. Poți economisi sute de euro pentru rezervări cu Early Booking așa că nu ar strica deloc să te organizezi, din timp, pentru vara lui 2020.

Iar pe lângă toate facilitățile resorturilor, Antalya oferă și acces spre o lume mai puțin știută. Iată ce putem vizita în Antalya 

În Munții Taurus, te poți distra foarte bine, alegând să faci rafting, în bărci pneumatice. Mai poți alege dintre scuba diving printre creaturile exotice din Mediterana sau o sesiune de ski nautic. O altă opțiune de petrecerea timpului liber, este să vizitezi Aquariumul din Antalya. Aici se află cel mai lung tunel acvatic din lume și o mulțime de specii marine pe care nu te-ai fi gândit că o să le vezi atât de curând. Și ar fi păcat să nu vizitezi Poarta lui Hadrian și Kaleiçi, aflată în capitala provinciei Antalya. Attaleia, cum se numea în antichitate oraşul, are câteva obiective turistice absolut spectaculoase. Mie mi-au plăcut foarte mult Poarta lui Hadrian și orașul vechi. 

Ești în căutarea unei vacanțe deosebite, a unui hotel de calitate sau a unui zbor avantajos?

Dorința mea este ca blogul de călătorii ancapavel.ro să fie o sursă cât mai bună de inspirație pentru tine și să îți pot oferi recomandări de vacanță sau oferte avantajoase ale pachetelor turistice, în cele mai deosebite locații.

Toate călătoriile mele de până acum mi-au adus multe bucurii şi i-au inspirat şi pe alţi oameni, motiv pentru care am decis să împărtăşesc şi mai mult din experienţele mele, dar şi ale turiştilor mei!