Vacanță exotică în Republica Dominicană

BUCURESTI - 29 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism


Sunt sigură că te-ai gândit, măcar o dată, cum ar fi să mergi într-o vacanță exotică. Sau poate că ai și fost deja și vei înțelege și mai bine ce îți voi povesti despre o vacanță exotică în Republica Dominicană!

Vacanță exotică în Republica Dominicană

Vacanță exotică în Republica Dominicană

Majoritatea clienților mei s-au întors din vacanța lor în Republica Dominicană încântați. Acest lucru este cert. Dar ce este și mai interesant este faptul că mai toți au spus că în realitate, este mai ceva ca în poze. Și mai cu toții am văzut măcar întâmplător, câteva fotografii cu destinații exotice sau poate chiar cu Republica Dominicană. Totul pare impresionant. Iar faptul că turiștii se întorc cu această senzație, că în realitate este și mai și, imaginați-vă trăirile lor dar și satisfacția mea vis a vis de bucuria lor.

O vacanță exotică în Republica Dominicană înseamnă aventură. Să te afli într-un cadru natural atât de feeric cum este cel din Caraibe, să cunoști oameni simpli dar zâmbitori, să dansezi bachata sau pur și simplu să înoți în Marea Caraibilor va fi ceva unic și încântător. 

Principalele motive pentru a alege o vacanță exotică în Republica Dominicană:

- Plajele sunt absolut supebre și cu nisip alb și foarte fin;
- Poți face Jeep Safari în jungla tropicală;
- Explorarea lumii subacvatice și sporturi nautice;
- Poți face turul Insulelelor Caraibe, într-o croazieră de-a lungul coastei Bavaro;
- Există o mulțime de resorturi de calitate all inclusive;
- Distracție în fiecare seara, petreceri tematice și dans;

Ghid de călătorie în Republica Dominicană

Este ok să mergi în vacanţă în Republica Dominicană oricând. Însă, cea mai bună perioadă pentru un sejur la plajă, se încadrează între lunile octombrie și mai. Atunci temperaturile optime pentru a sta la plajă, ele fiind cuprinse între 25-30 grade. Vremea este caldă pe tot parcursul anului, însă ţine cont că anotimpul ploios începe în iunie şi continuă până aproape de octombrie.

Plajele din Republica Dominicană

Vei fi impersionat/ă, sunt sigură. Plajele sunt atât de frumoase, încât și dacă ai sta pur și simplu pe plajă, în liniște, îți vei încărca bateriile și te vei simți foarte bine, vei fi într-o deplină armonie cu natura.Apele turcoaz, vegetaţia tropicală, dar mai ales plajele exotice paradisiace, cu nisip fin sunt emblematice pentru Republica Dominicană.
Printre cele mai cunoscute plaje se enumeră Uvero Alto, Macao, Arena Gorda, Bavaro, El Cortecito sau Punta Cana. Eu recomand, cel mai adesea, resorturile de pe plajele din Punta Cana, pentru că sunt printre cele mai calitative și aproape oriunde vei alege să mergi, te vei simți excelent.