Vacanță în Algarve - locul unde vara durează la nesfârșit

BUCURESTI - 25 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Ce așteptări să ai de la un sejur în Algarve?

Algarve se află în sudul Portugaliei și este unul dintre locurile europene în care se poate face plajă, aproape oricând. Aici, vei putea sta la soare, pe una dintre plajele sale sălbatice și te vei putea bucura de valurile Oceanului Atlantic. Temperatura aerului este plăcută și moderată iar briza este destul de lină și ea. În Algrave, te vei simți bine indiferent dacă mergi cu prietenii sau cu familia și cu copiii. Este un loc care "primește" pe oricine. Aici, copiii pot participa la Festivalului Internațional al Sculpturilor de Nisip din Fiesa, care durează din luna martie, până în octombrie. Sau poți alege să faci surf ori o plimbare cu barca pe ocean. Da, sună îndrăzneț!Și că tot a venit vorba de distracție, reține că Vilamoura și Albufeira sunt principalele stațiuni "responsabile" cu petrecerile.

Mai multe despre cele mai populare stațiuni din Algarve

Vilamoura este locul recunoscut pentru plajele Blue Flag: Praia da Marina și Praia da Falesia. Este un loc destul de...exclusivist. Cel puțin aici, vei găsi și restaurante mai scumpe și cluburi pentru cei mai pretențioși. Vilamoura este locul unde chiar diferite personalități de la Holywood vin, adesea. Dacă ajungi aici, nu uita să vizitezi și Portul Vilamoura. Vei vedea niște ambarcațiuni foarte tari!Albufeira este cea de-a doua stațiune din Algarve, despre care îți povesteam. Acest loc a fost, inițial, un sătuc portughez tradițional. Dar amplasarea sa i-a scos potențialul turistic în evidență iar de-a lungul timpului, zeci de hoteluri au răsărit, aici. Praia dos Pescadores și Praia do Tunel sunt cele mai cunoscute plaje din Albufeira. Este interesant că, deși turismul a modificat masiv locul, încă se mai regăsește, pe alocuri, spiritul fostei așezări vechi. Anumite străduțe și clădiri amintesc și acum, de acele timpuri.

Portugalia este o țară fermecătoare. Aici, vremea este bună în mare parte din an, plajele sunt de toate felurile, de la cele sălbatice până la cele populate de turiști, localnicii sunt primitori iar cultura și obiectivele turistice foarte atrăgătoare. Ești interesat de o ofertă de vacanță în Portugalia? Ține minte că indiferent de locul pe care îl dorești, nu vei rămâne cu buzunarul gol. Deși este amplasată la marginea vestică a Europei, deci la o distanță destul de mare, de aproximativ 3800 km, poți găsi tarife accesibile, inclusiv la zboruri. Mai ales spre Lisabona, unde poți găsi și zbor direct.

Ești în căutarea unei vacanțe deosebite, a unui hotel de calitate sau a unui zbor avantajos?

Dorința mea este ca blogul de călătorii ancapavel.ro să fie o sursă cât mai bună de inspirație pentru tine și să îți pot oferi recomandări de vacanță sau oferte avantajoase ale pachetelor turistice, în cele mai deosebite locații.Toate călătoriile mele de până acum mi-au adus multe bucurii şi i-au inspirat şi pe alţi oameni, motiv pentru care am decis să împărtăşesc şi mai mult din experienţele mele, dar şi ale turiştilor mei!