Vacanțe recomandate pentru familii cu copii

BUCURESTI - 4 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Care sunt destinațiile pe care să lei ai în vedere?
Sunt multe oferte de vacanță pe piață, dar ce ar trebui să alegi și de ce ar fi bine să ții cont atunci când mergi în vacanță împreună cu familia și cu copii? Din capul locului, trebuie să știi că deși mergeți împreună, în vacanță, nevoile voastre sunt diferite. Copiii își doresc ceva, în timp ce adulții, altceva.

Copii au nevoie de plaje cu nisip fin, de intrare lină în apă, de tobogane și waterpark-uri și de kids club cu staff specializat pentru supraveghere și joacă. De aici începe totul: este foarte important ca cei mici să se simtă bine în vacanță, pentru că dacă ei se vor simți bine, îți vor permite și ție să te relaxezi.
Adulții au nevoie de  camere spațioase, de curățenie, mâncare bună, servire atentă, de activități în cadrul resortului și de experiențele locale. Aici vei găsi recomandările mele de vacanță pentru familii cu copii.
Prima destinație pe care o recomand familiilor cu copii este Creta! În Creta vă veți bucura de plaje largi cu nisip fin și de o mulțime de hoteluri de calitate care oferă facilități pentru cei mici.De asemena, în Creta poți să vizitezi Agios Nikolaos, zona portuară fiind foarte drăguță. Muzeul Arheologic din Heraklion este un obiectiv important din Creta, cu 27 de galerii și cu un ghid care te va ajuta să cunoști mult mai bine istoria și cultura cretană. Plaja Elafonisi este și ea o atracție de top din Creta, deci fă-ți timp și viziteaz-o, pentru că merită. Nispul fin, alb și apa turcoaz oferă priveliști încântătoare iar fotografiile pe care le vei face aici, vor fi memorabile.
Și cea de-a doua destinație de vacanță recomandată pentru familii cu copii este Tenerife. Aici, puteți explora foarte multe locuri și puteți merge în nenumărate excursii, în funcție de preferințe, de distanțe și de vârsta copiilor. Vă puteți plimba în pădurile tropicale, poți vizita muzee și temple istorie. Iar Pico del Teide este cel mai înalt munte din Spania, vulcan activ care în anul 2007 a fost consemnat în Patrimoniul Omenirii al UNESCO și este situat chiar în mijlocul insulei Tenerife.
Acestea sunt cele mai noi recomandări ale mele. Aștept și părerile tale, unde te-ai simțit bine dar și unde nu a fost ok.

Ești în căutarea unei vacanțe deosebite, a unui hotel de calitate sau a unui zbor avantajos?

Dorința mea este ca acest blog să fie o sursă cât mai bună de inspirație pentru tine și să îți pot oferi recomandări de vacanță sau oferte avantajoase ale pachetelor turistice, în cele mai deosebite locații.

Toate călătoriile mele de până acum mi-au adus multe bucurii şi i-au inspirat şi pe alţi oameni, motiv pentru care am decis să împărtăşesc şi mai mult din experienţele mele, dar şi ale turiştilor mei!