Vacanțe recomandate pentru familii cu copii

BUCURESTI - 22 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Ce este bine să știm atunci când mergem în vacanță, împreună cu familia?
Vacanțele în familie sunt la mare căutare. De fapt, mai toate amintirile noastre de vacanță sunt strâns legate de familie. Indiferent că am fost printre cei norocoși care au călătorit în numeroase locuri împreună cu familiile noastre sau că am călătorit mai puțin decât ne-am fi dorit, ne dăm seama că timpul plăcut, petrecut în familie, este foarte important.

Îți recomand să ai în vedere câteva informații despre vacanțele petrecute în familie.
Atunci când călătorești împreună cu familia și cu copiii, este bine de știut că fiecare dintre voi aveți preferințe diferite. Adulții vor timp pentru relaxare dar și posibilități de explorare. Mai vor meniuri de calitate, servire atentă și servicii precum spa și masaj. În timp ce copilașii au nevoie de o plajă cu nisip fin, intrare lină în apă, waterpark sau măcar tobogane și posibilități diverse de joc. 


Inspitație pentru vacanțe în familie

O vacanță pe care o propun atenției clienților mei este la Ela Quality Resort, Antalya -  Hotelul oferă foarte multe facilități pentru copii. Copiii se joacă și învață lucruri practice, în același timp. Vor învăța să își fabrice singuri înghețată, vor lua lecții de gătit, vor afla ce trebuie sa facă într-o situație de incendiu sau chiar despre oferirea primului ajutor, se vor distra prin activităţi precum desen, dansuri, limbi străine sau diverse sporturi şi activități fizice. O vacanță la Ela Quality Resort din Antalya este o alegere foarte bună pentru întreaga familie, cei de la Ela reușind în fiecare sezon să se reinventeze și să aducă ceva nou pentru clienți.

Unde călătorim la toamnă, împreună cu familia?

Un mic respiro pentru tine și o super-vacanță pentru toată familia, în Dubai. În vacanța copiilor, din octombrie, îți recomand o vacanța în Dubai! De ce Dubai?
Am mai scris despre Dubai destul de mult. E una dintre destinațiile pe care le recomand fără ezitare, tocmai pentru că sunt atâtea de făcut acolo. E un loc impresionant nu numai prin opulență, prin arhitectura nebună, care combină noul cu tradiția, și prin ospitalitatea extravagantă a industriei turistice locale. E un loc care impresionează, dincolo de orice, prin varietatea experiențelor oferite.

Ești în căutarea unei vacanțe deosebite, a unui hotel de calitate sau a unui zbor avantajos?

Dorința mea este ca acest blog să fie o sursă cât mai bună de inspirație pentru tine și să îți pot oferi recomandări de vacanță sau oferte avantajoase ale pachetelor turistice, în cele mai deosebite locații.

Toate călătoriile mele de până acum mi-au adus multe bucurii şi i-au inspirat şi pe alţi oameni, motiv pentru care am decis să împărtăşesc şi mai mult din experienţele mele, dar şi ale turiştilor mei!