Vacanțe recomandate pentru luna de miere

BUCURESTI - 24 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Unde merg cuplurile în vacanță?
Dacă pornim de la premiza că oriunde ai merge în vacanță, te vei simți bine, totul este în regulă.

Vacanțe recomandate pentru luna de miere

Vacanțe recomandate pentru luna de miere

Dar cred că luna de miere este o ocazie specială și nu ar trebui să o tratăm ca pe o simplă altă vacanță. Eu recomand cuplurilor să nu se grăbească atunci când își rezervă un sejur de lună de miere.

Pentru că foarte mulți pornesc de la niște simple vorbe, idei, preconcepții, zvonuri referitoare la destinațiile potrivite pentru luna de miere. Și uită că este vorba despre luna LOR de miere.

Așadar, faptul că ai auzit de la un prieten de Mexic sau  de la colegul de serviciu de Zanzibar, nu înseamnă că aceleași destinații vi se vor potrivi și vouă. Gusturile sunt foarte diferite iar vacanțele sunt în mare parte realizate de călător, nu neapărat destinația în sine îți voir asigura atmosfera și bucuria vacanței.

Așadar, este bine să cunoști destul de bine locul în care veți merge în luna de miere, pentru că vă puteți trezi într-un loc care era spectaculos pentru colegul de serviciu, nu neapărat pentru voi.În rândul honeymoon-erilor este o tendință din ce în ce mai mare spre alegerea vacanțelor cu multe activități, excursii și experiențe locale. Dacă acum câțiva ani, mai toți visau la destinații exotice, cu peisaje paradisiace, în prezent și viitor, din ce în ce mai mulți vor opta pentru activități și mai puțini pentru resort și relaxare la plajă.

Așadar, ce destinații de lună de miere îți recomand?

Croația este o idee de vacanță de lună de miere excelentă. Pentru că oferă numeroase posibilități de activități, precum snorkeling, plimbare cu caiacul sau cu hidrobicilcete, excursii în împrejurimi, croaziere în insulele din apropiere, intrări în parcuri și rezervații naturale și lista poate continua. Iar cadrul natural își face datoria din plin. Peisaje superbe, relief stâncos și Marea Adriatică albastră, hoteluri urcate în vârful stâncilor și restaurante pe malul mării. Merită!

Santorini este o altă destinație superbă. Frumoasa insulă din Grecia primește foarte mulți turiști în căutare de vacanțe romantice. Despre Santorini trebuie să știi că este o destinație mai pretențioasă și destul de puțin gustată în felul în care ar trebui. Ce vreau să spun este că dacă alegi Santorini, trebuie să știi că este un loc boem, pe alocuri rustic. În Santorini vei fi fie încântat, fie dezamăgit. Dacă sunteți adepții stilului de care îți spuneam, luna voastră de miere în Santorini va fi reușită. Altfel, dacă vă luați doar după imaginile din Caldera, Oia și Kamari, te vei amăgi, pentru că Santorini nu este doar despre asta. 

Lisabona este următoarea recomandare. Plajele din Lisabona sunt deosebite și vă vor încânta! Lisabona reprezintă un punct de pornire spre multe alte destinaţii portugheze care merită vizitate, precum staţiunile de litoral Cascais şi Estoril; Sintra, oraşul palatelor şi al grădinilor; Cabo da Roca (cel mai vestic punct al Europei, unde uscatul se întâlneşte cu oceanul), oraşul Porto; Algarve, cel mai sudic punct al Portugaliei, la o distanţă de 270 km de Lisabona; iar cei care au mai mult timp la dispoziţie şi implicit un buget mai mare, pot avea parte de o vacanţă absolut superbă în insulele Madeira şi Azore, localizate chiar în mijlocul Atlanticului. Sunt zboruri directe din Lisabona, operate de Tap Portugal, iar durata zborului este de 1 oră şi 45 minute.  

Ești în căutarea unei vacanțe deosebite, a unui hotel de calitate sau a unui zbor avantajos?

Dorința mea este ca acest blog să fie o sursă cât mai bună de inspirație pentru tine și să îți pot oferi recomandări de vacanță sau oferte avantajoase ale pachetelor turistice, în cele mai deosebite locații.

Toate călătoriile mele de până acum mi-au adus multe bucurii şi i-au inspirat şi pe alţi oameni, motiv pentru care am decis să împărtăşesc şi mai mult din experienţele mele, dar şi ale turiştilor mei!