Vacanțe recomandate pentru toamna 2019

BUCURESTI - 2 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Dubai, Egipt și Cipru - destinațiile cu mult soare!

Este clar că odată ce se apropie toamna, cu toții ne gândim cum am putea să prelungim vacanța de vară. Ei bine, există o posibilitate. Și una chiar accesibilă!
Nu trebuie să vă gândiți la vacanțe în destinații îndepărtate și foarte scumpe. Din contră. Este vorba de o alternativă foarte bună.

Prima destinație de vacanță recomandată pentru această toamnă este Egipt. Aici vei găsi mai multe decât ți-ai putea imagina. Soare din plin, apa mării caldă, șezlonguri și umbreluțe. Iar resorturile sunt excelente. Numeroase resorturi de lanț, de cinci stele îți vor oferi servicii de calitate de care te vei bucura, fără îndoială! Mai mult decât atât, în Egipt vei putea face o mulțime de activități relaxante dar și distractive. Scuba diving, excursii și croaziere pe insula Tiran, safari cu atv-urile în deșertul Sahara, parasailing și altele.

Dubai este o altă destinație spectaculoasă, potrivită pentru vacanța din toamnă. Dubai este un mega-oraș ultra modern, în care tehnolgia și comerțul sunt la cel mai înalt nivel. O vacanță în Dubai trebuie să ți se potrivească, dacă ești genul de om pasionat de modern și de cumpărături. Dubai nu este un loc în care oricine se poate simți în largul său. Pentru că freamătul său este la cote înalte iar posibilitățile nemărginite pe care le oferă pot fi realmente obositoare pentru cei care își doresc o vacanță liniștită. Dar dacă vibrezi la ideea de Dubai, te vei întoarce foarte încântat de acolo.

Cipru este cealaltă destinație pe care ți-o recomand. O insulă mică dar foarte frumoasă și chiar exotică. Peisajul și clima te vor trimite cu gândul la destinații îndepărtate. Nu va părea că te afli la doar două ore de București. Este un loc fermecător și plin de frumuseți. Larnaca, Ayia Napa, Limassol sau Paphos sunt principalele stațiuni din Cipru. Oricare dintre ele te vor încânta. Plaje din toate felurile, preparate gustoase, taverne și cluburi, buticuri și hoteluri frumoase te vor face să te simți cu totul special. 

Acestea sunt destinațiile de vacanță pe care ți le recomand, în această toamnă. Orientează-te, din timp, la o ofertă de vacanță pentru a prinde o ofertă avantajoasă!