TOPCAR a primit anul acesta pentru a treia oară trofeul SEAT GO!

Cluj-Napoca - 16 martie 2009

Comunicat tip General in Auto

TOPCAR aniversează 8 ani de existenţă si a primit pentru a treia oară trofeul SEAT Go!

TOPCAR a primit anul acesta pentru a treia oară trofeul SEAT GO!

Luna martie este o lună specială pentru Topcar şi prietenii SEAT, pentru că pe 15 martie dealerul clujean aniversează opt ani de existenţă.

Aşa cum obişnuieşte de fiecare dată, Topcar îşi întâmpină în această perioadă prietenii cu oferte speciale şi o mulţime de modele SEAT pregătite să fie testate, împărtăşind bucuria aniversării cu cei care îi trec pragul.

Ca o avanpremieră a sărbătorii sale, Topcar a primit de curând, pentru a treia oară, trofeul SEAT Go! pentru performanţele din anul 2008. Câştigător pentru prima oară în 2004 şi apoi în 2008, Topcar a fost ales dintre mai mulţi dealeri din întreaga lume pentru rezultatele sale excepţionale. Criteriile ce stau la baza selecţionării dealerilor premiaţi în cadrul acestei gale sunt cele de performanţă în activităţile de zi cu zi, fie că este vorba de vânzări, marketing, service, investiţii, modalităţi de colaborare sau implicare în motorsport.

Ceremonia a avut loc în oraşul spaniol Valencia, trofeul SEAT Go! fiind înmânat domnului Sorin Niste, directorul executiv al companiei: “Acest premiu este al întregii echipe Topcar şi demonstrează strădania noastră de a fi mereu mai buni, mereu aproape de clienţii noştri în cel mai profesionist mod. Este o bucurie faptul că am obţinut pentru a treia oară acest trofeu acordat de compania SEAT celor mai performanţi dealeri şi această recunoaştere ne obligă să menţinem ştacheta sus.”

Gala premiilor SEAT Go! a dat ocazia invitaţilor de a fi printre primii care au testat noul model SEAT Exeo, aşteptat şi în România în perioada următoare. Exeo reprezintă un nou punct de referinţă în istoria mărcii spaniole care îşi extinde gama de modele spre noi segmente. SEAT EXEO este o limuzină elegantă şi dinamică, de înaltă calitate, care etalează o tehnologie de excepţie şi reflectă cu fidelitate trăsăturile personalităţii SEAT. „Exeo” , derivat din latinescul „Exire', este tradus prin expresia „a ieşi din tipare“, „a merge dincolo de limite', fiind astfel o alegere inspirată pentru numele noii limuzine.

SEAT este o marcă dinamică şi pasională, valorile sale - design, caracter sportiv şi spirit tânăr – ghidând orientarea sa permanentă spre performanţă şi inovaţie. Topcar a acceptat în urmă cu opt ani provocarea de a duce mai departe aceste valori şi succesul său este recunoscut prin premiile oferite de compania SEAT.

Despre TOPCAR

Topcar este locul în care SEAT se oferă cu prietenie şi acesta este secretul succesului. Topcar există pentru toţi cei care îşi doresc o maşină de familie, fără a fi nevoiţi să renunţe la sportivitate, pasiune şi putere. Topcar există pentru toţi cei care iubesc SEAT!
Cluj-Napoca, Calea Turzii 223, 400495
tel. 0264 439 203
topcar@topcar-seat.ro
topcar@topcar-seat.ro