Încep înscrierile pentru ultimele grupe de curs - competente digitale

BUCURESTI - 19 octombrie 2023

Comunicat tip General in Afaceri

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) anunță că au început înscrierile pentru ultimele grupe de curs din cadrul proiectului DigiL@b+.

DigiL@b+

DigiL@b+

“Suntem încântați să anunțăm că înscrierile pentru ultimele grupe de curs sunt acum deschise și invităm pe toți cei interesați să se alăture acestei experiențe de învățare digitală. Ultimele grupe de curs vor începe în cursul lunii noiembrie 2023” declară Daniel Urîtu, Președinte executiv PTIR.

Proiectul DigiL@b+ a fost lansat cu scopul de a oferi cursuri și resurse educaționale pentru a îmbunătăți competențele digitale ale angajaților din întreprinderi. Cu accent pe tehnologia informației, marketing digital și securitatea cibernetică, proiectul a fost un succes imens, ajutând până în acest moment peste 200 de angajați să-și dezvolte cunoștințele și abilitățile digitale într-un mediu prietenos și interactiv.

Avantajele participării la cursurile DigiL@b+:

•   Dezvoltarea competențelor digitale: Participanții vor dobândi competențe digitale esențiale, precum utilizarea instrumentelor de bază ale tehnologiei, gestionarea datelor personale și navigarea online în siguranță. Aceste abilități devin din ce în ce mai importante în lumea digitală actuală.

•   Protecția datelor personale: Cursurile din cadrul proiectului DigiL@b+ includ module de securitate cibernetică, care învață participanții cum să-și protejeze datele personale și să prevină potențiale amenințări cibernetice. Această cunoaștere este vitală într-o eră în care datele noastre sunt expuse riscurilor.

•   Cursuri interactive și sesurse educaționale: Participanții vor avea acces la cursuri interactive, conduse de experți în domeniul tehnologiei și securității cibernetice. În plus, vor beneficia de resurse educaționale online, ușor de accesat, care le vor permite să-și continue învățarea în mod flexibil.

•   Crearea oportunităților profesionale: Competențele digitale sunt tot mai solicitate pe piața muncii. Absolvirea cursurilor DigiL@b+ va deschide noi oportunități profesionale și va spori atractivitatea participanților pe piața forței de muncă.

Cum vă puteți înscrie?

Pentru a vă înscrie la unul dintre cursuri, vă rugăm să ne contactați pentru a primi detalii suplimentare și a vă asigura un loc. Numărul de locuri este limitat, deci vă încurajăm să vă înscrieți cât mai curând posibil pentru a beneficia de această oportunitate valoroasă.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Pentru informații suplimentare referitoare la proiect, vă rugam să utilizați următoarele date de contact:

Daniel Uritu

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România

Adresa: Str. Spătarului, nr. 30, Sector 2, București

Tel: +40 318 241 592; +40 318 241 593

E-mail: digilab@ptir.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/topdivers/incep-inscrierile-pentru-ultimele-grupe-de-curs-competente-digitale