TOPEX a anuntat lansarea unei noi versiuni a router-ului Bytton

BUCURESTI - 18 iulie 2007

Comunicat tip General in IT&C

TOPEX are placerea sa anunte lansarea unei noi versiuni a router-ului wireless Bytton

TOPEX a anuntat lansarea unei noi versiuni a router-ului Bytton

TOPEX are placerea sa anunte lansarea unei noi versiuni a router-ului wireless Bytton incorporand functionalitati noi precum tehnologia Dual SIM care permite echipamentului sa asigure comutarea automata intre retelele in momentul detectarii disparitiei conexiunii cu reteaua principala, tunele peste Internet cu securitate totala IPsec VPN, L2TP, PPTP. Router-ul actioneaza si ca un instrument de optimizare a apelurilor fix-mobil cu capabilitate de Least Cost Routing. Echipamentul permite o dezvoltare a tehnologiei PoE tintind astfel segmente de piata cu aplicatii critice precum securitate si supraveghere video.

Noul router Bytton cu viteze de download de pana la 3.6Mb/s asigura utilizatorilor acces mobil rapid utilizand ultimele tehnologii HSDPA.

Produsul Bytton este un router 3G care asigura o conectivitate wireless de mare viteza intre retele in banda larga si locatii remote, fiind si un echipament de backup pentru comunicatiile pe fir. Aplicatiile includ sectoarele: SOHO, POS/retail, banking (ATM-uri), supraveghere video, etc.

Despre Rohde & Schwarz Topex

TOPEX este o companie romaneasca ce produce echipamente de telecomunicatii destinate operatorilor de retele fixe si mobile precum si integratorilor IT&C. Are o experienta de peste 16 ani in cercetarea, dezvoltarea si productia echipamentelor de telecomunicatii civile si militare.

Portofoliul sau de produse include: softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM si CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) si sisteme de comunicatii de voce ATC.

Florentina Stoica
PR Manager
florentina.stoica@topex.ro

Tel.: 0040 21 408 39 00
Fax: 0040 21 408 39 09
www.topex.ro

pr@topex.ro