TOPEX sponsor al celei de XI-a Convenţii de comunicaţii prin cablu, Bucureşti 14-15 Noiembrie 2006

BUCURESTI - 2 noiembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

În cadrul Convenţiei de Comunicaţii prin Cablu organizate la JW Marriott, TOPEX va susţine în data de 15 Noiembrie prezentarea cu titlul “Soluţii TOPEX pentru servicii de voce în NGN”.

Pentru a analiza soluţiile propuse de compania noastră şi pentru a identifica eventuale oportunităţi, vă invităm la prezentarea TOPEX din data de 15 Noiembrie 2006.

Aceasta va avea loc în cadrul sesiunii V, între orele 16.00-17.30.

Dintre subiectele care vor fi dezbătute: noţiuni de NGN, soluţii de voce în Next Generation Network, trecerea de la reţele clasice la NGN, IPTV & VoD for Triple Play.

În panel va fi invitat domnul Radu Balaci, Product Manger TOPEX.

Prezentarea este parte a proiectului TOPEX care vizează popularizarea conceptului de NGN şi transformarea lui într-o noţiune mult mai accesibilă.

TOPEX iniţia acest proiect în luna septembrie 2006, odată cu seminarul organizat la JW Marriott având ca scop creşterea numărului de companii româneşti care beneficiază de avantajele NGN.

Despre Rohde & Schwarz Topex

Despre TOPEX:

TOPEX este singura companie în întregime românească ce proiectează şi produce echipamente de telecomunicaţii destinate operatorilor de reţele fixe şi mobile precum şi integratorilor IT&C. Are o experienţa de peste 16 ani în cercetarea, dezvoltarea şi producţia echipamentelor de telecomunicaţii civile şi militare.

Portofoliul său de produse include soluţii Next Generation Network : softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM şi CDMA (2G, 3G+), convertoare de protocoale de semnalizare (SS7, SIP, H323), routere 3G WiFi, etc. Produsele sale facilitează convergenţa reţelelor mobile, reţelelor tradiţionale de cablu şi a reţelelor IP. Toate produsele TOPEX integrează tehnologie de ultima generatie şi sunt dezvoltate în propriul departament de cercetare-dezvoltare.

TOPEX vă oferă rentabilitate sporită: gama completă de echipamente este uşor de administrat, de exploatat şi de dezvoltat (configuraţii flexibile, upgradabile).

Calitatea produselor şi a serviciilor este atestată de permanenta sa prezenţă în cele mai importante pieţe europene.
Echipamentele TOPEX sunt exportate în toată lumea printr-o reţea de distribuţie globală.


Florentina Stoica
PR Manager
pr@topex.ro