TOPEX, sponsor la cea de-a XII-a ediţie a Convenţiei de Comunicaţii prin Cablu

BUCURESTI - 19 noiembrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

În cadrul Convenţiei de Comunicaţii prin Cablu organizate la JW Marriott, Bucuresti, în perioada 13-14 noiembrie 2007, TOPEX a fost sponsor al Convenţiei alături de compania UPC.

TOPEX, sponsor la cea de-a XII-a ediţie a Convenţiei de Comunicaţii prin Cablu

Această Convenţie reprezintă cel mai important eveniment al industriei de cablu din Romania, fiind locul unde actorii peisajului audiovizual românesc, de la cei consacraţi la cei abia veniţi, şi-au expus cele mai noi producţii. Convenţia a găzduit deasemenea o expoziţie în cadrul căreia au fost demonstrate tehnologiile susţinute de producătorii de echipamente.

Prezentarea TOPEX cu titlul “Adăugarea serviciilor de voce în reţelele furnizorilor CATV” a fost susţinută de Radu Balaci, Business Development Manager TOPEX, în data de 14 noiembrie, în cadrul sesiunii “Echipamente şi tehnologii pentru video, date, voce” alături de alte prezentări ale unor companii precum Peruvision, CommScope sau Motorola.

Prezentarea s-a axat pe evidenţierea avantajelor aduse de tehnologia VoIP pentru reţelele furnizorilor CATV.
În cadrul prezentării au fost descrise deasemenea soluţiile TOPEX Softswitch şi gama Signaling şi Media Gateway, acestea fiind elemente de reţea necesare interconectării cu alţi operatori de telefonie oferind soluţia de voce IP şi semnalizare peste reţelele de cablu.

“Suntem încântaţi de oportunitatea pe care ne-a oferit-o Convenţia de Comunicaţii prin Cablu de a ne face cunoscută gama de produse şi servicii ce înglobează tehnologie VoIP, tuturor furnizorilor CATV” - a declarat directorul de Marketing şi Vânzări al companiei TOPEX dl.Constantin Dumitrescu. “Convenţia aceasta este un eveniment important pentru furnizorii industriei de cablu din Romania în căutare de noi nişe de penetrare a pieţei, iar TOPEX pune la dispoziţia acestora o gamă largă de produse şi servicii astfel încât să ii ajute să concureze cu succes în această industrie.”- a adăugat dl. Dumitrescu

Ediţia de anul acesta a Convenţiei a avut un caracter interactiv şi cea mai bună rată de înscrieri de până acum, potrivit directorului executiv al Asociaţiei dl. Constantin Harasim.

Despre Rohde & Schwarz Topex

Despre Topex
TOPEX este o companie romanească ce produce echipamente de telecomunicaţii destinate operatorilor de reţele fixe şi mobile precum şi integratorilor IT&C. Are o experienţă de peste 16 ani în cercetarea, dezvoltarea şi producţia echipamentelor de telecomunicaţii civile şi militare.
Portofoliul său de produse include: softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM si CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) şi sisteme de comunicaţii de voce ATC.

Doriana Popescu
PR Manager
doriana.popescu@topex.ro
Tel: +40-21/4083924;
Fax: +40-21/4083909;
http://www.topex.ro/

doriana.popescu@topex.ro