TOPEX Voxell ISDN interoperabil cu Samsung OfficeServ7030

BUCURESTI - 5 februarie 2010

Comunicat tip General in IT&C

TOPEX, producător European de echipamente de telecomunicaţii şi provider de soluţii NGN, a anunţat astăzi că Edslan, partenerul său italian, a ales echipamentul TOPEX Voxell ISDN pentru a efectua teste de interoperabilitate cu echipamentul Samsung OfficeServ 7030.

TOPEX Voxell ISDN interoperabil cu Samsung OfficeServ7030

TOPEX a furnizat companiei EDSLAN o soluţie de înaltă calitate pentru a converti orice apel efectuat de la centrala Samsung 7030, având ca destinaţie o reţea mobilă, în apel mobil-mobil în reţeaua 3G, având costuri substanţial reduse.
Implementarea acestor teste se bazează pe echipamentul TOPEX Voxell ISDN cu 1 sau 2 module UMTS, un terminal fix-mobil pentru voce care permite conectarea unui PBX cu porturi ISDN-BRI la reţeaua 3G. Echipamentul acţionează ca un pod bi-direcţional între ISDN BRI şi reţeaua 3G.

Samsung OfficeServ 7030 este proiectat special pentru întreprinderile mici care au nevoie de o soluţie sofisticata de comunicaţii dar care să fie in acelaşi timp, simplu de implementat şi gestionat. Centrala OfficeServ 7030 a fost proiectată pentru a furniza o platformă IP sigură, uşor de utilizat şi extrem de accesibilă pentru integrarea completă a comunicaţiilor de voce, date şi wireless.

'Suntem încântaţi că Edslan a selectat compania noastră, oferindu-ne posibilitatea de a ne îmbunătăţi experienţa. Prin implementarea echipamentelor noastre în scopuri de interoperabilitate, avem din nou şansa de a demonstra capacitatea şi expertiza noastră în domeniul telecomunicaţiilor', a declarat domnul Constantin Dumitrescu, Director de Marketing şi Vânzări TOPEX.

Soluţia a fost vândută în întreaga lume, dovedindu-se a fi o soluţie fiabilă pentru companiile mici şi mijlocii, oferindu-le acestora posibilitatea să beneficieze de o reducere substanţială a costurilor.

Despre Rohde & Schwarz Topex

Despre Topex:
TOPEX este o companie românească ce produce echipamente de telecomunicaţii destinate operatorilor de reţele fixe şi mobile precum şi integratorilor IT&C. Are o experienţă de peste 19 ani în cercetarea, dezvoltarea şi producţia echipamentelor de telecomunicaţii civile şi militare.

Portofoliul său de produse include: softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM si CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) şi sisteme de comunicaţii de voce ATC.

Doriana Popescu
doriana.popescu@topex.ro
Tel: +40-21/4083924;
Fax: +40-21/4083909;