TopTech – cel mai bun partener TOSHIBA

Deva - 3 septembrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Firma TopTech a primit distinctia de “Cel mai bun partener Toshiba” la nivel national la intalnirea partenerilor Toshiba pe anul 2007. Intalnirea s-a desfasurat la Neptun – Olimp, Hotel Cocor, in perioada 30 august – 2 septembrie. Distinctia vine ca recunoastere a meritelor firmei TopTech in domeniul vanzarii si consultantei acordate pentru echipamentele Toshiba IT.

“Suntem onorati ca firma TopTech se afla printre primele din tara care au initiat si derulat in mod constant parteneriate de afaceri cu Toshiba, incepand cu 11 ani in urma, cand Toshiba a intrat pentru prima oara pe piata romaneasca. Noi, TopTech, suntem fideli valorilor cu adevarat importante: calitate, mobilitate, inovatie si suntem capabili in orice moment sa furnizam solutii integrate, care sa raspunda perfect necesitatilor si asteptarilor clientilor” ne-a declarat Dl. Sorin Nadaban, Director General TopTech.

Dupa ce a primit la inceputul anului 2005 Premiul de performanta pentru cele mai mari vanzari in Romania ale produselor Toshiba, firmei TopTech i s-a acordat statutul de Gold Official Dealer Toshiba. In 2006 TopTech a primit la Köln distinctia de Best Dealer Toshiba 2005/2006 din partea responsabilului Toshiba pentru Europa Centrala si de Sud-Est – Andreas Schäfer.

In prezent, TopTech detine sedii in Deva, Sibiu, Medias si Timisoara. In plus, departamentul de service al TopTech este certificat pentru service pe ultima generatie de laptop-uri Toshiba, fiind autorizat sa solutioneze garantii internationale si avand acces preferential la baze de date ale Toshiba Europe pentru identificarea si achizitionarea cat mai rapida a oricarei piese necesara reparatiilor.Despre TopTech

TopTech pune la dispozitia clientilor sai intreaga gama de echipamente Toshiba, de la notebook-uri la videoproiectoare si multifunctionale. Pentru a veni in sprijinul tuturor utilizatorilor, TopTech propune o serie de solutii si servicii prin care tehnologia poate fi valorificata la maxim, oferind valoare adaugata si competenta afacerii: oferte speciale, suport tehnic de specialitate, servicii post-vanzare, solutii de finantare.
Adriana Avram
Director Marketing
marketing@toptech.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/toptech/toptech-cel-mai-bun-partener-toshiba