TOPTECH MERGE IN MALTA

Medias - 16 ianuarie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Reprezentantul firmei TopTech, Dl. Bedea Aurel Artemiu, se numara anul acesta printre cei trei castigatori din Romania ai concursului TOSHIBA Worldwide Customer Support Contest si va pleca între 14 si 18 februarie in Malta. Acolo se va desfasura urmatoarea etapa a concursului – cea europeana, la care participa experti de pe intregul continent pentru a-si demonstra cunostintele si experienta în domeniul service-ului tehnic pe multifunctionalele create de Toshiba.

“Rezultatul pe care l-am obtinut la acest concurs vine pe fondul acumularii de experienta de lucru pe echipamentele multifunctionale Toshiba, dar este si rezultatul faptului ca m-am pregatit si informat permanent, incercand sa fiu mereu la curent cu ultimele noutati tehnologice si tehnici de service. La concurs participa cei mai buni tehnicieni si nu pot decat sa fiu mandru si bucuros ca am reusit aceasta performanta” - Aurel Bedea – Director Departament Service TopTech.

Fie ca incheiati un contract de service cu firma TopTech pentru a fi asigurati in caz de orice neplaceri si a beneficia de prioritate, fie ca apelati la departamentul de service pentru probleme punctuale, sesizarile dumneavoastra vor fi preluate si rezolvate cu rapiditate, inclusiv la sediul firmei dumneavoastra, astfel incat sa fie redusi la maxim timpii de nefunctionalitate ai echipamentelor.

Firma TopTech are statutul de Gold Official Dealer Toshiba si detine sedii in Deva, Sibiu si Medias. Departamentul de service al firmei TopTech este unul format in profesionisti si asigura mentenanta pentru copiatoare, calculatoare, faxuri, imprimante, notebook-uri si videoproiectoare, urmarind intotdeauna sa ofere cele mai performante solutii si servicii clientilor firmei.

Despre TopTech

Inca de la infiintare, din anul 1992, TopTech si-a castigat o certa reputatie intre firmele de distributie de echipamente si solutii IT&C, reusind deopotriva sa impulsioneze dezvoltarea pietei de profil si sa-i satisfaca exigentele. Orientarea constanta spre client si calitate au reprezentat vectorul unei evolutii dinamice. Colaborarea cu furnizori de prestigiu, gama diversificata de produse, flexibilitatea si complexitatea solutiilor oferite constituie o prestigioasa carte de vizita, care a mentinut TopTech in topul firmelor din domeniu. TopTech distribuie o gama larga de produse IT si integreaza solutii IT In toate segmentele: Large Accounts, Medium Business si Small Business.
Astazi, numele TopTech este asociat cu tehnologie avansata, calitate sigura si parteneriate puternice cu cei mai importanti producatori; TopTech detine statutul de Gold Official Dealer Toshiba si a primit distinctia de Best Dealer Toshiba 2005 / 2006 in Romania.

Adriana Parpala
Director Marketing TopTech

marketing@toptech.ro