TopTech – Partener Preferat HP si in 2008

Deva - 13 noiembrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

TopTech a primit din nou la inceputul lunii noiembrie confirmarea statutului de Preferred Partner HP si Supplies Partner HP, ca recunoastere a colaborarii excelente desfasurata si in acest an cu producatorul de renume din domeniul IT.

Certificarea aduce importante beneficii clientilor firmei TopTech: preturi preferentiale atat pentru echipamentele cat si pentru consumabilele HP, consultanta oferita de personal calificat prin cursurile organizate de HP in Romania, asistenta tehnica, service specializat si nu in ultimul rand garantia calitatii produselor distribuite.

Toptech pune la dispozitia clientilor sai o gama completa de echipamente pentru acasa si birou, raspunzand necesitatilor oricarui tip de afacere: de la intreprinderi mici si mijlocii la afaceri la nivel national si international. Fideli valorilor cu adevarat importante: calitate, mobilitate, inovatie, TopTech si HP furnizeaza solutii integrate, care sa raspunda perfect exigentelor in ceea ce priveste raportul calitate / pret.

HP acorda si recertifica statutul de Preferred Partner si Supplies Partner numai acelor companii care se remarca atat prin complexitatea si varietatea solutiilor HP oferite cat si prin capacitatea de a acorda consultanta pentru identificarea solutiei HP care sa raspunda cel mai bine nevoilor clientului.

Despre TopTech

Firma TopTech are sedii in Deva, Sibiu, Medias si Timisoara, zone in care ocupa pozitii de top printre firmele distribuitoare de echipamente si solutii IT. Toptech este, de asemenea, Gold Official Dealer Toshiba, Partener Comercial Microsoft, Acer Point Partner si partener certificat Lenovo.

TopTech Sibiu
Calea Dumbravii nr. 21
Adriana Avram - Director Marketing
0269 233 690
marketing@toptech.ro