Revelion de lux in Romania

BUCURESTI - 24 octombrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Toptrips, turoperator specializat pe calatorii de lux in Romania, va invita sa petreceti un Revelion de neuitat in Predeal, la Vilele Sunset****. Pentru a va oferi o vacanta lipsita de griji, am creat un pachet turistic care include mancare si bautura la discretie, precum si un microbuz care va transporta gratuit la partie. Cei care locuiesc in Bucuresti si se inscriu pana la 15 Noiembrie 2005 beneficiaza de transport gratuit pana la Predeal sau, dupa caz, decontarea combustibilului pentru masina personala.

Recent ridicate (in 2004), Vilele Sunset au fost construite si decorate la cele mai inalte standarde.
Locatia se afla la 10 minute (de mers pe jos) de centrul orasului Predeal . Concepute intr-o linie incantatoare, intr-un decor mirific, cele doua vile dispun fiecare de 6 camere duble spatioase. Vilele Sunset reprezinta mai mult decat un simplu loc de cazare, reprezinta o abundenta de frumusete naturala si relaxare intr-o locatie linistita, un refugiu romantic binevenit dupa o zi de aventuri si explorari.

Vilele Sunset reprezinta mai mult decat un simplu loc de cazare, reprezinta o abundenta de frumusete naturala si relaxare intr-o locatie linistita, un refugiu romantic binevenit dupa o zi de aventuri si explorari.
Camerele sunt spatioase, au baie proprie, televizor, telefon si nu in ultimul rand au o priveliste splendida.
Bai moderne si confortabile, dotate cu toate facilitatile.

Restaurantul spatios dispune si de un semineu, ceea ce va permite sa va bucurati de o atmosfera speciala chiar in timp ce savurati meniul oferit.
Fiecare Vila Sunset are propriul personal pentru prepararea si servirea meniurilor traditionale sau internationale.
Fie ca este vorba de restaurant sau de bar, acestea sunt exclusiv la dispozitia clientilor pentru a mentine aceeasi atmosfera de relaxare totala.
In salonul principal exista de asemenea un colt confortabil unde va puteti delecta cu o carte buna, un brandy dupa cina sau poate cu un joc de carti.

Grabiti-va, locurile sunt limitate.

Despre TopTrips

Toptrips este turoperator de incoming specializat pe calatorii de lux in Romania. Deoarece lucram numai cu turisti straini, oferim servicii la cele mai inalte standarde pentru a promova eficient imaginea turistica a Romaniei. Pentru a fi cat mai aproape de clientii nostri, am lansat impreuna cu Kreion Ad revista After Buisiness, revista care promoveaza imaginea Romaniei prin pachete turistice adresate oamenilor de afaceri romani si straini care viziteaza orasul Bucuresti. Revista este disponibila gratuit in peste 150 de locatii din Bucuresti printre care se numara hoteluri, restaurante, centre de afaceri, ambasade. Detalii despre aceasta revista puteti gasi pe web la adresa www.afterbusiness.ro.
Dan Niculae

TopTrips srl
Bucuresti, Bd Iuliu Maniu 594
Bucuresti, Bd Regina Elisabeta nr.42
TEL: 0722394677
FAX: 021/3112270

tours@afterbusiness.ro