Ultimele inscrieri - Summer Camp - tabara ideala pentru copilul tau!

BUCURESTI - 18 iulie 2007

Comunicat tip General in Turism

Vine vara, ne gândim la vacanţă, distracţie, natură, prieteni, noi experienţe. Este timpul pentru Summer Camp, este timpul să creăm noi amintiri. Aflată la a doua ediţie, tabăra Summer Camp 2007 işi păstrează locaţia şi programul, aducând în program şi câteva elemente noi: cursuri de engleză, noi jocuri de echipă, un nou site, premii şi multe alte surprize.

Ultimele inscrieri - Summer Camp - tabara ideala pentru copilul tau!

Ca şi anul trecut, am pregatit pentru copilul tău o sumedenie de activităţi interactive: Călărie, tir cu arcul, ateliere 'Fun Science', olărit, drumeţie, orientare cu busola, bal mascat, foc de tabără, lecţii de engleză, multe jocuri de echipă şi distracţie pe măsură. Summer Camp este o tabără de vară interactivă, destinată copiilor cu vârste cuprinse între 7 şi 12 ani.

Locaţia de desfăşurare este Cabana Cumpăna, Munţii Făgăraş, locaţie fascinantă, aflată la 840 m altitudine, fiind înconjurată de un peisaj feeric dominat de măreţia celor mai înalţi munţi din România.
Anul acesta, tabăra se organizează pe parcursul a 7 zile(6 nopţi), între 29.07.2007 şi 04.08.2007 având ca şi participanţi 45 de copii din Bucureşti şi nu numai.

Organizarea este foarte strictă, 6 oameni cu experienţă vor lucra la buna desfăşurare a taberei (3 profesori, 1 medic, 2 organizatori).

Pentru detalii referitoare la programul detaliat al taberei, tarif şi modalităţi de înscriere, vă invităm să vizitaţi site-ul www.summer-camp.ro, sau să ne contactaţi.
Telefon: 021/210.10.28, 0722.394.677
Web: http://www.summer-camp.ro

TopTrips este turoperator de incoming specializat pe calatorii si programe interactive organizate in Romania. Deoarece lucram in principal cu turisti straini si companii, oferim servicii la cele mai inalte standarde pentru a promova eficient imaginea turistica a Romaniei.

Despre TopTrips

Telefon: 021/210.10.28, 0722.394.677
Web: http://www.summer-camp.ro
www.toptrips.ro