Primul Targ de Cadouri la Promenada Mall Sibiu

Sibiu - 6 decembrie 2010

Comunicat tip Produse / Servicii in

Pana sambata 11 decembrie, sibieni sunt asteptati la Targul de Cadouri in Galeria Intermezzo din Promenada Malll Sibiu

Târgul de Cadouri a început sambata, 4 decebrie, pentru prima data la Promenada Mall Sibiu. Sibienii vor putea găsi acolo, la preţuri mici, de la decoratiuni de craciun, globuri de sticla, aranjamente florale, turta dulce, prajituri de casa pana la cosmetice naturale, bijuterii hand-made si obiecte de cult. Targul este deschis in Galeria Intermezzo din Promenada Mall in fiecare zi de la ora 10 la ora 22 pana sambata 11 decembrie.

Daca doriti sa va decorati casa si bradul de craciun sau daca cautati un cadou deosebit pentru cei dragi, expozantii veniti din Brasov, Mures, Sibiu, Dolj si Bucuresti va asteapta cu cela mai frumoase produse.

Targul a fost organizat de Toria Proiect cu sprijinul Shopping City Sibiu pentru a creea un spatiu magic intr-o atmosfera de sarbatoare.

Evenimentul va fi urmat de un Targ de Craciun la Sala Transilvania Sibiu din 20 de la ora 10 pana vineri 24 decembrie ora 16, unde sunt asteptati toti sibieni pentru cele mai frumoase cadouri si decoratiuni de craciun. 

Despre TORIA Proiect

TORIA PROIECT organizeaza targuri si expozitii in Sibiu si Cluj cu caractere difertite de la targuri pentru consumatori finali cum ar fi cele de craciun sau nunti pana la evenimente corporate si targuri specializate.