Buzatu si Botezatu, asociere diplomatica

BUCURESTI - 29 august 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Bucuresti 27 august-Asociatia Partenerilor Diplomatilor Romani, reprezentata de doamna Luminita Fatu, sotia ambasadorului Romaniei in Finlanda, a organizat a doua editie a evenimentului de promovare externa a brandurilor romanesti 'Din Romania in lume'.

Designerul Catalin Botezatu si stilista Adina Buzatu, a caror colaborare in domeniul fashion este deja cunoscuta, au fost invitatii speciali ai evenimentului de promovare externa „Din Romania in lume” care a avut loc recent , la Palatul Parlamentului . Peste 150 de oameni din diplomatie, ambasadori straini si corpul diplomatic roman, au asistat la o prezentare de moda deosebita, in care manechinii imbracati bussines, bussines casual si elegant de stilista Adina Buzatu dar si manechinele care au purtat toaletele vaporoase ale lui Catalin Botezatu au defilat prin fata asistentei dupa ce au trecut proba de foc coborand atent multele scari ale somptuoasei Sali din Palatul Parlamentului.
Daca vedeta colectiei lui Botezatu a fost deja celebra Bianca Dragusanu, cea care din toamna va fi asistenta lui Dan Capatos la showul lui nocturn, la partea prezentarii tinutelor masculine Messagerie, Vakko si Tombolini de la TRENDS by Adina Buzatu, un politist, un preot, un SRIst, Voicu – fostul „Ricky” al Monicai Columbeanu- si Alex Stanciu, reporterul cameraman de la B1tv au fost vedete in egala masura.
La evenimentul organizat de doamna Luminita Fatu, au participat, pe langa sotii de ambasadori, si adevarate vedete autohtone. Maia Morgenstern, soprana Felicia Filip, regizoarea Alice Barb, directoarele Societatii romane de radiodifuziune, Maria Toghina si Ruxandra Sararu, jurnalista Corina Dragotescu si fiica sa, Diana, psihologul Mirela Zivari, solista Ozana Barabancea si, gazda Roberta Anastase, presedinta Camerei Deputatilor.
Opt mărci româneşti de succes s-au prezentat în faţa diplomaţilor străini acreditaţi la Bucureşti pentru a-i convinge de calitatea mărfurilor autohtone.
Luminiţa Fătu, organizatoarea evenimentului i-a invitat pe reprezentanţii corpului diplomatic prezenţi la eveniment să viziteze standurile din holul Palatului Parlamentului. Tarom, Paralela 45, Vincon Vrancea, Rinaldo-Bijuterii, Elmiplant, Pantofii Clujana, Braiconf şi Magiunul Natural de Topoloveni i-au încântat rând pe rând pe cei prezenţi. Presedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, prezentă la eveniment, s-a arătat încântată de iniţiativă, a vizitat toate standurile firmelor expozante, precizând că foloseşte produsele româneşti. 'Folosesc produse româneşti: şi cosmetice şi pentru păr şi pantofii de la Clujana. Toată copilăria mea mama căuta numai produse Clujana. Bunica mea e din Ocna Mureş şi mergeam special la Cluj ca să căutăm pantofi de la Clujana'.
Catalin Botezatu a tinut sa ii ofere Luminitei Fatu, o tinuta creata de el, din satin gri si dantela neagra. La finalul prezentarii, toti invitatii impreuna cu stilista Adina Buzatu si designerul Catalin Botezatu au ciocnit o cupa de sampanie cu diplomatii straini.